Adele evinin kapılarını hayranları için açtı
ABD televizyonlarının çok izlenen talk-show programı “60 Dakika” nın bu haftaki konuğu İngiliz şarkıcı Adele oldu. 10 odali muhteşem evinin kapılarını hayranları için aralayan Adele ünlü olmadan önce izbe yerlerde yaşadığını belirtti.

"21" albümüyle, yılın en iyi şarkısı ve albümü dahil olmak üzere 6 dalda Grammy ödülü kazanan Adele programın sunucusu Anderson Cooper ile gerçekleştirdiği sohbette küçükken annesiyle Brixton bölgesindeki eski püskü evlerde yaşadığını söyledi.
“Rolling In the Deep” parçasıyla tüm dünyada fırtına gibi esen Adele biriktirdiği parayla kendisine 6 milyon sterlin (16.7 milyon TL) değerinde bir köşk satın aldı. 10 odalı evinde 2 yüzme havuzu olduğunu söyleyen ünlü şarkıcının evinde bir de balo salonu bulunuyor.
Geçtiğimiz günlerde tasarımcı Karl Lagerfeld’in kendisiyle ilgili söylediği “Biraz fazla kilolu” sözlerine “Ben manken değilim” şeklinde cevap veren Adele bu konu hatırlatıldığında şunları söyledi:
“Albümüm daha fazla satsın diye zayıflayıp kapak kızı mı olacağım? Benim buna ihtiyacım yok. Çünkü albümlerim zaten satıyor!”
- Etiketler :
- Haberler