'Amy'e tavsiye ettiği beynin binde biri olsaydı'

Fazıl Say, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali gezisini ve geziye katılan Sertab Erener'i ağır bir dille eleştirdi.

'Amy'e tavsiye ettiği beynin binde biri olsaydı'

Ünlü piyanist Fazıl Say, Facebook'ta, CHP'nin Somali gezisinden teklif aldığını fakat reddettiğini açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali gezisine davet edilmeyen Say, "Sanatçı kişi ile ünlü kişi arasındaki ayrımı bilemeyen bir iktidar olması ne acı. Onlar bu ayrımı anlayana kadar gerçek sanatçılar onlara asla yanaşamayacaktır" dedi.

Say, Erdoğan ile Somali'ye giden Sertab Erener'i de hedef aldı.

Say, Erener için şunları yazdı:

"Amy Winehouse'a tavsiye ettiği beynin binde biri Sertab'da olsaydı, Somali'de yardımı, 'partizan rant olarak değil vicdan dedi' diye yapardı! Bazıları bedenen ölür, bazıları ruhen."

Erener, Amy Winehouse'un ölümünün ardından "Müthiş bir yetenek ama sadece yetenek yetmiyor, zeka da gerekiyor. Kendisini böyle harcamış olması büyük bir değerin kaybolmuş olması anlamına geliyor" açıklamalarıyla şimşekleri üzerine çekmişti.

Sayfa Yükleniyor...