Yeşilköy'de bulunan Ümit Restaurant, Karadeniz ve Ege mutfağından farklı lezzetler sunuyor.

Karadeniz'e özgü kevgen, ısırganotu, kuzukulağı, radika, ebegümeci, kabak çiçeği ile birlikte sunulan Ege'nin meşhur kayakurusu, cibesi ve börülcesi, köpeoğlu, Girit ezmesi, kabakçiçeği dolması, narlı-bulgurlu maydanoz salatası öne çıkan lezzetlerden bir kaçı...

Sıcak yemek alternatiflerinde ise; her biri ayrı sos katılarak hazırlanan kalamar dolması, lagos lokumu, balık içli köftesi, deniz kabuklularından yapılan kiremitte sote, fırında kalkan tandır, payella pilavı, çerkez tavuğu gibi yapılan çerkez balığı, mezgit kavurma, ızgarada langoz ve ıspanaklı midye bulunuyor.

Gül, sonbaharın bu aylarında en çok palamut, sarıkanat, lüferi öneriyor balıkseverlere. Levrekte ise tatlısu levreğinin etinin daha lezzetli olduğunu vurguluyor.