Lady Gaga Taylandlıları kızdırdı

ABD'li şarkıcı Lady Gaga, Twitter'da dünyaca ünlü bir markanın saatinin sahtesini almak için Bangkok'ta alışverişe çıkmak istediğini yazınca, Taylandlıların sert tepkisini çekti.

Lady Gaga Taylandlıları kızdırdı

İlginç kıyafetleri, provokatif şarkı sözleri ve sahne performansıyla tanınan ABD’li şarkıcı Lady Gaga ünlü bir saat markasının taklidini almak için Bangkok’ta alışverişe çıkmak istediğini söylediği mesajını Twitter’da yayınladı.

İleti üzerine tepki gösteren Taylandlılar, Lady Gaga'yı kendilerine hakaret etmek ve ülkelerinin imajını zedelemekle suçladı.

Lady Gaga açıklamasını "The Born This Way Ball" turnesi kapsamında Cuma günü konser vermek için Bangkok'a geldiğinde yapmıştı.

Twitter'da 24 milyon izleyicisi olan Lady Gaga'nın Güney Kore'nin başkenti Seul'deki konserine 18 yaş sınırı getirilmiş, Endonezya'daki konseri muhafazakar kesimin protestolarının ardından iptal edilmiş ve Filipinler'deki konseri ise Hristiyan gençlik grubu tarafından protesto edilmişti.

Sayfa Yükleniyor...