Anne ve anne adaylarına uyuşturucuyla mücadele eğitimi

06.11.2025 14:00

Anne ve anne adaylarına uyuşturucuyla mücadele eğitimi
IHA

İHA

Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri tarafından yaklaşık 130 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi.

Edinilen bilgilere göre eğitim çalışması Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesinde yapıldı. Gerçekleştirilen eğitim çalışması ile ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Gömü beldesinde 127 vatandaşa 'En İyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi, Bağımlılıkla Mücadele ve Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) Uygulaması’ konularında eğitim semineri icra edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Sosyal Medya'da Takip Et

YASAL UYARI

AFYONKARAHISAR Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. AFYONKARAHISAR Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.