Türk Telekom COP31 Banner
00GÜN
00SAAT
00DAKİKA
00SANİYE
NTV

Türkiye'nin bir kısmı karla mücadele ederken, Alanya yazı yaşıyor

11.04.2026 16:28

İHA

Google'da NTV'yi tercih et

Antalya'nın Kleopatra Plajı, sabah saatlerinden itibaren yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.

Türkiye'nin bir kısmı karla mücadele ederken, Alanya yazı yaşıyor
IHA

Hava sıcaklığının 21 dereceyi gördüğü ve su sıcaklığının da 19 dereceyi gösterdiği Alanya'da vatandaşlar güneşli havayı fırsat bilerek sahile akın etti. Türkiye'nin birçok bölgesinde bahar aylarında olmasına rağmen kar haberleri okunduğu günlerde Alanya'da yaz havası hissediliyor.

Türkiye'nin bir kısmı karla mücadele ederken, Alanya yazı yaşıyor 1
IHA

Aileler çocuklarıyla vakit geçirirken, bazı vatandaşlar ise Akdeniz'in sularında yüzmeyi tercih etti.

 

Hareketlilik yaşanan plajda, hafta sonu olması nedeniyle de yoğunluk gözlemlendi. Güneşin tadını plajda çıkaran vatandaşların bir kısmı yüzmeye gelirken bir kısmı da balık avlamaya geldiğini belirtti.

Sosyal Medya'da Takip Et

YASAL UYARI

ANTALYA Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ANTALYA Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.