NTV

Serinlemek için dereye giren çocuk boğuldu

09.05.2026 19:29

Serinlemek için dereye giren çocuk boğuldu
DHA

Şırnak’ta serinlemek için dereye giren kişi boğuldu.

DHA
Google'da NTV'yi tercih et

Şırnak'ta serinlemek için dereye giren 17 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Şırnak'ta merkeze bağlı Güneyce köyünde Vefa Yıldırım ve arkadaşı, iddiaya göre serinlemek için köyden geçen dereye girdi. Deredeki akıntıya kapılan iki arkadaştan Vefa Yıldırım, suda kaybolurken, diğeri ise kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. 

 

İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla sudan çıkarılan Yıldırım’ın kalbinin durduğu belirlendi. 

 

Sağlık ekibinin kalp masajı yaptığı Yıldırım, ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbi tekrar duran Yıldırım, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Yıldırım’ın cenazesi otopsi için hastane morguna götürüldü.

 

Jandarma, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

YASAL UYARI

ŞIRNAK Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ŞIRNAK Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.