Günlük burç yorumları (26 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 26 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 26.03.2024 - 10:47

  • 1
    Bugün geçmişe yönelik duygularımız ile vedalaşma günü. Önceden hissettiğimiz duyguların artık aynılarını hissedememek üzüntüye sebep olurken, canımızı acıtan konulardan uzaklaşıp olaylara dışarıdan bakmak isteyebiliriz. Adalet arayışımız devam ederken, geçmişle hesaplaşma süreci devam edecek.
  • 2

    KOÇ

    Sevgili Koç, partneriniz ile ilişkinizin başlangıcından bu yana yaşadıklarınızı konuşabilir ve ilişki içindeki karşıklı beklentileri dile getirebilirsiniz. Bu konuşmalar ilişkiyi sonlandırma noktasına taşıyabilir. 

  • 3

    BOĞA

    Sevgili Boğa, beraber çalıştığınız insanlar ile ortaya çıkardığınız işler hakkında görüşebilir, günlük rutinlerini değiştirmek adına hareket edebilirsiniz. Sağlık konusunda daha önce rahatsızlık duyduğunuz konular tekrar gündeme gelebilir.

  • 4

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, bugün aşk hayatınızda duygularınızın paylaşmak, beklentilerinizden bahsetmek isteyebilir ve geçmişe yönelik ilişki dinamiklerinizi dile getirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeç, bugün aile içinde yaşlı kadınlar ile ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Ev düzenleme, aile içinde geçmiş ile bağlantılı meseleler gündeme gelebilir.

  • 6

    ASLAN

    Sevgili Aslan,bugün etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak istesenizde, aranızdaki bağlar sebebiyle kopamayabilirsiniz. Yolculuklar, ziyaretler gerçekleştirmeniz gerekebilir. Çok fazla iletişim odaklı olacaksınız. Ticari anlamda bazı anlaşmalarınızı sonlandırabilirsiniz. 

  • 7

    BAŞAK

    Sevgili Başak,kendi değerinizi anlayabilmek adına geçmişe yolculuk edebilirsiniz. Insanların sizi nasıl sevdiği ve bunu nasıl gösterdiği konusuna takılabilirsiniz. Maddi kaynakları yönetmek ve harcamalarınızı dengeye getirebilmek adına hareket edeceksiniz.

  • 8

    TERAZİ

    Sevgili Terazi,bugün içizde bazı duyguları, insanları bitirmek adına kendi adınıza bir hesaplaşma içindesiniz. Partnerinizin bireyselliği ve bencilliği kendinizle ilgili ulaşmanız gereken değerleri hatırlatacak. Başkaları olmadan hareket edebilecek misiniz bugünün tüm konusu bu mesele.

  • 9

    AKREP

    Sevgili Akrep,bugün kendi benliğinizi, bilincinizi diğer insanlardan uzaklaştırma çabası içinde olabilirsiniz. Sezgileriniz, hissiyatınız oldukça yoğun ancak kendinizi dengeye getirmekte zorlanabilirsiniz. Hem bedensel hem de mental olarak kendinizi yorgun hissedebilir ve dinlenmeye vakit ayırabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz, çok yakın bir süreçte operasyon geçirmeniz gereken bir rahatsızlık meydana gelebilir.

  • 10

    YAY

    Sevgili Yay,bugün arkadaşlar, sosyal çevrenizle ilgili bir temizlik süreci başlayabilir. Etrafınızdan bazı insanları uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız hayal kırıklığı ile ilgili geçmişe yönelik bir hesaplaşma içinde olabilirsiniz.

  • 11

    OĞLAK

    Sevgili Oğlak,kariyerinizle ilgili bitirmeye odaklandığınız projelere, konulara eğilebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi uzun süre meşgul edecek, belki bir yer değişimi için 20 günlük süre boyunca hazırlık içinde olabilirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Sevgili Kova,bugün geçmişle hesaplaşmak, geçmişe yönelik duygulardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hak ve adalet konusunda geçmiş eylemlerinizin sonucları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balık, bugün duygularınız oldukça yoğun hayatınızı düşünerek dengeye getirmeniz gereken konuların neler olduğuna odaklanabilirsiniz. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konular ile ilgili ilahi adaletin kendini göstereceği günler için hazırlanıyorsunuz. Ruhsal manada hesaplaşma içinde olacaksınız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız