Bahçesinde baktığı köpekleri zehirlediler

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Çeltik köyünde Sabri Bakiroğlu’nun bahçesinde baktığı 2 köpek, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce et verilerek zehirlendi. Köpeklerden biri ölürken, diğeri veteriner kliniğinde tedaviye alındı.

Haberler DHA 27.04.2024 - 11:24

Edirne’nin Keşan ilçesinde Sabri Bakiroğlu’nun evinin bahçesinde baktığı 2 köpeğe, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirli et verildi.

Bakiroğlu, bahçeye çıktığında bir köpeğinin öldüğünü, diğerinin ise nefes almakta zorlandığını ve ağzından köpükler çıktığı gördü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Zehirlenen köpek, Keşan’daki bir veteriner kliniğine götürülerek, tedaviye alındı.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlatırken, ölen köpek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Pendik'teki Veterinerlik Araştırma Enstitüsü'ne gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız