Bitlis merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 11 tutuklama

Bitlis merkezli 3 ilde uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişiden 11'i tutuklandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Haberler DHA 27.04.2024 - 12:11

Bitlis ve Güroymak Cumhuriyet Başsavcılıklarının hazırladığı dosya kapsamında uyuşturucu kaçakçılarına yönelik Van, Batman ve Bitlis'te belirlenen adreslere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Özel hareket timlerinin de katıldığı operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 kilo 700 gram esrar, 135 gram metamfetamin, 9 gram eroin, 3 uyuşturucu hap, 2 tüfek ve 25 fişek ele geçirildi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 12 kişiden 11'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız