Yatırım ve yaşam için en doğru proje: Nidapark Başakşehir

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla fark yaratacak ve Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilecek Nidapark Başakşehir projesi, 2+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ile herkesin hayal ettiği ferah, geniş hacimli ve aile sıcaklığında ideal bir şehir yaşamı sunuyor.

Yatırım ve yaşam için en doğru proje: Nidapark Başakşehir

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu imzası ile İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinde satışlar başladı. Alışveriş caddesi, parkları ve sosyal alanlarının yanı sıra mimarisi kadar hayalleri süsleyecek zevkli iç tasarımlarıyla öne çıkan Nidapark Başakşehir, mülk sahiplerine aile sıcaklığında bir yaşam alanı sunuyor. Daire fiyatlarının KDV dahil 459.000 TL’den başladığı Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul’da yıllardır beklenen gayrimenkul fırsatının Başakşehir’de ortaya çıktığını vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:

“Başakşehir, Tahincioğlu gibi ayrıcalıklı projelere imza atan bir gayrimenkul şirketi için,  emlak yatırımı yapmak adına önemli bir seçenekti. Bölge ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanıyor. Avrupa yakasının en fazla yatırım yapılan bölgelerinden biri olan Başakşehir,  ideal şehir hayatının nasıl olması gerektiğinin bir örneğini oluşturacak. Tahincioğlu olarak biz, bu lokasyonun ve özelliklerinin değerini anlayan, standartlarını daha da yükselten, mimarisiyle, konumuyla, kalitesiyle Nidapark Başakşehir projemizle müşterilerimize her zaman olduğu gibi ayrıcalıklı bir hizmet sunacağız. Daire fiyatlarının KDV dahil 459.000 TL’den başladığı projemizi Ekim 2017’de bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz.” 

HER YAŞA VE ZEVKE UYGUN SOSYAL ALAN OLACAK 

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da toplantıda yaptığı konuşmada, şehir hayatının tüm ihtiyaçları düşünülerek inşa edilen Nidapark Başakşehir’in, mülk sahiplerini rahat ettirecek, onlara bir aile sıcaklığını hissettirecek tüm çözümleri bir arada sunduğunu belirtti.

Yatırım ve yaşam için en doğru proje: Nidapark Başakşehir - 1 Nidapark Başakşehir projesinde 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2.600 metrekarelik alana sahip,  geniş bir sosyal tesis yer alıyor

Çalım, projeye ilişkin şu bilgileri aktardı: "Tahincioğlu olarak müşterilerimizin yaşam alanlarının rahatlığı ve bu alanın da ulaşabilecekleri her şeye yakın olmaları bizim için çok önemli. Nidapark Başakşehir’de her daire klima ve beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Ayrıca çocuklu aileler için eğitim kurumları, her an ihtiyaç duyabilecekleri resmi kurumlar ve hastanelere olan yakınlığı ile şehir hayatını ayağınıza getiriyor.  Genellikle doğanın içinde yer alan konut projeleri, şehir meydanlarına yakın olmuyor. Nidapark Başakşehir, mülk sahiplerini çok mutlu edecek kusursuz bir peyzaj tasarımına sahip. Koşu parkuru ile bütünlük içinde konumlandırılan tematik bahçeler alanın mekânsal karakterini çeşitlendiriyor."

Nidapark Başakşehir’in önemli bir yatırım olduğuna da dikkat çeken Alpaslan Çalım “Satışlarda Halk Bankası, İş Bankası, Vakıf Bank, Türkiye Finans Bankası, Fibabank’tan 120 aya kadar kredi seçeneklerinden yararlanılabileceğini de sözlerine ekledi.

ZEVKLİ İÇ TASARIM DİKKAT ÇEKİYOR

5 bloktan ve 374 adet dairenin yer aldığı Nidapark Başakşehir’de, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri ile yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar dikkat çekiyor. Marketten kafe ve restoranlara, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak.

Yatırım ve yaşam için en doğru proje: Nidapark Başakşehir - 2 Dairelerin büyüklükleri 88 -314 metrekare arasında değişiyor

Sosyal tesisin içinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, gibi geniş alanlar yer alıyor. LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidapark Başakşehir, LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kaliteyi bir arada sunduğunu da ispat ediyor.

Sayfa Yükleniyor...