"ZUBIZU Wellness" ile sağlıklı yaşama davet

Canan İris Pop-Up Events tarafından düzenlenen ‘ZUBIZU Wellness’ etkinliği, yarın Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek. Etkinlikte sağlıklı yaşam alanında faaliyet gösteren birçok marka bir araya gelecek.

"ZUBIZU Wellness" ile sağlıklı yaşama davet

ZUBIZU, Türkiye’de ilk kez büyük kapsamlı bir wellness etkinliğinin düzenlenmesini sağlıyor.

Canan & İris Pop-Up Events tarafından düzenlenen ‘ZUBIZU Wellness’ etkinliği, yarın Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Türkiye’de bu çapta hayata geçirilen ilk ‘wellness’ alışveriş organizasyonu olmaya aday etkinlikte sağlıklı yaşam alanında faaliyet gösteren farklı sektörlerden birçok marka bir araya gelecek.

"SAĞLIKLI YAŞAM" SUNUMLARI

Enerji terapisti ve holistik beslenme uzmanı Özlem Oskay’ın ve sağlıklı yaşam koçu Alara Malaz’ın danışmanlığını üstlendiği etkinlikte ayrıca alanında isim yapmış birçok konuşmacı da saat 10.00 itibarıyla ‘sağlıklı yaşam’ başlığı altında sunumlar yapacak.

Spor, seyahat, giyim, aksesuar, kozmetik gibi birçok farklı alandan markaların katılım sağlayacağı etkinlik alanı içerisinde bir de yiyecek üzerine ‘sağlıklı yaşam marketi’ kurulacak. Etkinlik, saat 10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve girişler ücretsiz olacak.  

ZUBİZU, ‘Yılbaşı’, ‘Sevgililer Günü’, ‘Anneler Günü’ gibi özel günlerde ‘alışveriş etkinlikleri’, ‘ZUBİZU Hours’ gibi eğlenceli sosyal aktiviteler, sanatseverlerin bir araya geldiği ‘sanat buluşmaları’, ‘film ön gösterimleri’, ‘d.ream Akademi yemek workshop’ları’ gibi etkinliklerle üyelerinin hayatını renklendirmeye devam ediyor.

"ZUBIZU Wellness" ile sağlıklı yaşama davet - 1

Sayfa Yükleniyor...