2010 yılında Koç burcunu neler bekliyor?

2010 yılı hatıralarınızdan pek kolay silinmeyecek sosyal bir yıl olacak. Sevgiyi tadacağınız, maddi olarak daha güvende hissedeceğiniz, kendinizle daha çok ilgilenebileceğiniz, en önemlisi de büyük engelleri yıkabileceğiniz dönemler yaşamanız, bu yılın önemini daha da artıracaklardır. Deneyimlerinizin daha büyük anlam kazanacağı, yaşam amacınızı daha net görebileceğiniz bir yıl geçireceksiniz.

2010 yılında Koç burcunu neler bekliyor?

MADDİ İNİŞ ÇIKIŞLAR AZALIYOR…

Bu dönemdeki göksel yerleşimler ile büyük paralar kazanma fırsatları doğması güçlü bir ihtimal olarak görünüyor. Maddi sorunların azalması ile bunların tetiklediği inişler çıkışlar da artık hafifleyecek ve parasal açıdan daha istikrarlı bir süreç başlayacak. Şimdiye kadar emek verdiğiniz girişimler size ciddi maddi kazançlar getirirken, iş hayatında genişleme ve büyüme temaları da gündemde yer alacaklar. Ek olarak, bu dönem içerisinde kolayca kredi çekebilir ve çevrenizdeki insanlardan maddi destekler alabilirsiniz.

ÇALIŞANLARI ÜSTLERİ TAKDİR EDECEK…

Siz şu anda pek hesaba katmasanız bile, hakkınızda olumlu düşünen üstlerinizin sizi daha üst bir mevkiye getirme olasılığı çok yüksek. Artık stratejik düşünmeli ve tetikte olmalısınız. Yeterince çalıştı iseniz ve yaptıklarınızın görünmediğine dair endişeleriniz var ise, bu yıl üstleriniz sizi takdir edecekler.

BAŞINA BUYRUK BİR EŞİ OLANLAR DİKKAT …

2010 içerisinde yeni bir ortaklık kurmak gündeme gelebilir. Ortaklık ilişkilerinde çok dikkatli olmalı, güvenilirliğinden şüphe duyduğunuz kişiler ile ortaklıklara girmemeli, uzun vadeli bağlayıcı sözleşmelerden kaçınmalısınız. Bunun yanında, kendinizi, birlikte çalıştığınız bazı kişiler ile soğukluk yaşamanıza yol açacak süreçler içerisinde de bulabilirsiniz. Dayanma sınırınızı zorlayacak etkiler alsanız da, bunların aslında size neleri göstermeye çalıştıklarını irdeleyin. Evli Koçlar da eşleriyle sürtüşme içerisine girebilirler. Belki de ortaklık ve birlikteliklerde gereğinden fazla bireysel hareket ediyorsunuzdur.

HAYALLERİNİZDEKİ AŞKI BULMAK..

Hayallerinizdeki aşkı tatmak, hatta belki de ruh ikizinizi bulmak da 2010’un ana temaları arasında yer alacak. Özellikle de yaz aylarında başlayan ilişkilerin yılın son çeyreğinde son derece olumlu bir sürece gireceğini, belki daha ileri bir boyuta taşınacağını söyleyebiliriz. Diğer taraftan, eğitim hayatında önemli başarılar yakalamak, yaşamınızda belki de dönüm noktası olabilecek girişimler için uzun seyahatlere çıkmak da önümüzdeki bir yıl içerisindeki etkilerin getirileri olacaklar. Yolunuza çıkan fırsatlar gözle görünür, elle tutulur cinsten; sadece ilkbahar değil, sonbaharda da önemli gelişmelere hazırlanın.

ÇOCUK İSTİYORUM…

Çocuk sahibi olmak istiyor ama uzun zamandan beri problem yaşıyor iseniz tüp bebek uygulaması yaptırabilir veya aşılama yolu ile hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili problemler doğdukları gibi kaybolabilirler. Jüpiter’in desteği ile kronik hastalıkları tedavi ettirebilir, birlikte yaşamaya alışmış olduğunuz sıkıntılardan kurtulabilirsiniz.

DAHA FAZLA ÖNEMSENECEKSİNİZ…

Dönemin etkileri istikrarlı iletişim ve ilişkiler getirmenin yanında, sosyal yaşamda daha fazla önemsenmenizi ve ön planda yer almanızı da sağlayacaklar. Bu da elbette ki sosyal çevrenizin genişlemesi sonucunu getirecektir. İlişkilerinizde daha yumuşak ve anlayışlı olacak ancak sosyal iletişim ve faaliyet yoğunluğu nedeniyle zaman zaman yorulacağınız dönemler de geçireceksiniz. Yalnız kalmak isteseniz bile insanlar sizi arayacaklardır.

Hayırsever yönlerinizin güçleneceği ve sizi şanssız yaşamlara destek vermeye yönelteceği bu dönemin ödülleri de büyük olabilir. Kendinizi, zihin yapınızı yenileyin. Yalnızlık hissinizin silinip gideceği, arkanızdaki desteği hissedeceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Bu yıl yapacağınız olumlu değişiklikler, 2011’in sizin yılınız olmasını sağlayacaklar.

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu "2010 AstrologyAnalyst Günlüğü" nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...