Dünya Kupası'ndan dönen ve ceza alması gündemde olan Fernando Muslera Galatasaray'ın Antalya kampına katıldı
13.12.2022 09:31
Son Güncelleme: 13.12.2022 09:31
DHA
Grup aşamasında Uruguay ile Dünya Kupası'na veda eden ve maç sonunda yaşanan olaylar nedeniyle ceza alması gündemde olan Galatasaraylı Fernando Muslera, takımının Antalya kampına katıldı. Kampta tedavilerine devam edilen Mathias Ross salonda fizyoterapist eşliğinde, Sergio Oliveira ve Yunus Akgün hem sahada hem de salonda takımdan ayrı çalıştı.

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya’nın Belek turizm bölgesinde kamp çalışmaları yapan Galatasaray, hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı. 3 grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

SAKAT FUTBOLCULAR TAKIMLA ÇALIŞTI
Sarı-kırmızılı ekipte; Milot Rashica, Emre Taşdemir ve Hamza Akman, takımla çalışmalara başladı. Tedavilerine devam edilen Mathias Ross salonda fizyoterapist eşliğinde, Sergio Oliveira ve Yunus Akgün hem sahada hem de salonda takımdan ayrı çalıştı.
Sarı-kırmızılı ekipte; Milot Rashica, Emre Taşdemir ve Hamza Akman, takımla çalışmalara başladı. Tedavilerine devam edilen Mathias Ross salonda fizyoterapist eşliğinde, Sergio Oliveira ve Yunus Akgün hem sahada hem de salonda takımdan ayrı çalıştı.

Uruguayla 2022 Dünya Kupası'nda görev yapan Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekibin Antalya'daki kampına katıldı ve takımla yapılan antrenmanda yer aldı.

Galatasaray, hazırlık maçında bugün saat 18.00’de Lazio ile karşı karşıya gelecek.
YASAL UYARI
ANTALYA Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ANTALYA Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.