Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Ne Demek? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) ne demek? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kelimesi nasıl yazılır? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Ne Demek?
Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Ne Demek?

Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Ne Demek? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap: Bulaşıcı Bir Hastalığa Yakalanmak

Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak)

Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) ne demek? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kelimesi nasıl yazılır? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kökeni nedir? Hastalık Almak (Veya Kapmak Veya Hastalığa Tutulmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı



Sayfa Yükleniyor...