İzmir'de PKK'ya yönelik operasyonda 31 gözaltı

İzmir'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Nevruz kutlamasında terör örgütünü simgeleyen afis ve terörist fotoğrafları taşıdıklarını gerekçesiyle 31 zanlı gözaltına alındı.

Haberler NTV Haber 08.04.2017 - 12:34

İzmir'deki soruşturmada Nevruz kutlamasında terör örgütünü simgeleyen afiş ve terörist fotoğrafları taşıdıkları,, sosyal medyada PKK propagandası yaptıkları ve örgütün şehir yapılanmasını yürüttükleri gerekçesiyle 31 zanlı gözaltına alındı.

Bazı zanlıların sosyal medya paylaşımlarında PKK'nın amblemi ve terörist fotoğrafları paylaştığı belirlendi. Bir evde de emniyet müdürlüğüne giriş için kullanılan ziyaretçi kartı ele geçirildi. Soruşturma çerçevesinde 4 zanlı da aranıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız