Tayvan’da çete hesaplaşması: Restorana binden fazla hamam böceği ile saldırdılar

Tayvan’da bir restorana çete hesaplaşması nedeniyle binden fazla hamam böceğinin kullanıldığı saldırı düzenlendi. Polis olayla ilgili 5 şüpheliyi kişiyi gözaltına alırken yerel medya olayı, "Görülmemiş saldırı, hamam böcekleri mermi niyetine kullanıldı" başlıklarıyla duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 04.05.2021 - 17:00 Son Güncelleme : 04.05.2021 - 19:22

Tayvan’ın başkenti Taipei’de bulunan bir restorana, sahibinin borcu olduğu gerekçesiyle saldırı düzenleyen çete üyeleri binden fazla hamam böceğini restorana attıktan sonra kaçtı.

Ülke basınındaki habere göre, saldırı sırasında bir etkinlik dolayısıyla restoranda bulunan Taipei Polis Müdürü Chen Jia-Chang, olayı şiddet eylemi olarak nitelendirdi.

Hamam böcekli saldırı ile polisler için düzenlenen etkinlik arasında bir ilişki bulunmadığını değerlendiren yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olay restorana ait güvenlik kamerasına an be an yansırken polis olayla ilgili 5 şüpheliyi kişiyi gözaltına aldı.

Yerel medya olayı "Görülmemiş saldırı, hamam böcekleri mermi niyetine kullanıldı" başlıklarıyla duyurdu.

Saldırının 'Bamboo Union' isimli organize suç çetesi tarafından düzenlendiği tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız