Haftanın Filmleri (15 Nisan 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film sinemaseverlerle buluştu.

Haberler Anadolu Ajansı 15.04.2022 - 09:09

  • 1

    Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore'un Sırları

    Sekiz kitaplık Harry Potter maceralarının öncesini konu alan “Fantastik Canavarlar” serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore'un Sırları, büyücülük dünyasını kontrol edip Muggle'ların sonunu getirmeyi planlayan Grindelwald'a karşı mücadele eden Albus Dumbledore, Newt Scamander ve arkadaşlarının macera dolu hikayesini konu alıyor.

    Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore'un Sırları fragmanı (Tıkla İzle)

  • 2

    Troll: Kuyruklu Macera

    Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak olan Troll: Kuyruklu Macera, babasını ve krallığı kurtarmak için arkadaşlarıyla beraber tehlikeli bir maceraya atılan Trim'in hikayesini konu ediniyor.

    Troll: Kuyruklu Macera fragmanı (Tıkla İzle)

  • 3

    7 - Yedi

    Buğra Kekik'in yönetmenliğini üstlendiği, Reha Özcan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hakan Bilgin, Selahattin Taşdöğen ve Şevki Özcan’ın başrolleri paylaştığı Dram, Suç ve Gizem türündeki 7-Yedi, yedi farklı karakterin birbiriyle bağlantılı hikayelerini anlatıyor.

    7-Yedi fragmanı (Tıkla İzle)

  • 4

    Stardust

    Gabriel Range tarafından yönetilen, senaryosu Range ve Christopher Bell tarafından ortaklaşa yazılan Stardust, 2016 yılında hayatını kaybeden ve müzik tarihinin en önemli ikonlarından biri olan David Bowie’nin hayat hikayesini anlatıyor.

    Stardust fragmanı (Tıkla İzle)

  • 5

    Zalo

    Necati Aslan'ın yönettiği, Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Arslan, Tuğçe Topçu, Ersel Şibil ve Belma Mamati başrolleri paylaştığı komedi filmi Zalo, ikiz kardeşlerin yıllar sonra kesişen hayatlarını eğlenceli bir şekilde ekranlara taşıyor.

    Zalo fragmanı (Tıkla İzle)

  • 6

    Çağrı

    Dram, tarihi ve biyografi türündeki Çağrı filminin kadrosunda, Anthony Quinn, Irene Papas, Michael Ansara, Johnny Sekka, Michael Forest yer alıyor.

    Çağrı fragmanı (Tıkla İzle)

  • 7

    Azaim: Cin Mezarlığı

    Korku türündeki Azaim: Cin Mezarlığı'nın kadrosunda, Lale Uçak, İbrahim Şentürk, Zeynep Sude Tekin, Cavit Özer, İsmail Şenel yer alıyor.

    Azaim: Cin Mezarlığı fragmanı (Tıkla İzle)

  • 8

    Lanetli Tapınak

    Metin Kuru'nun yazıp yönettiği Lanetli Tapınak, Mısır tanrısı Isis'le iletişime geçmeyi başaran Lily'nin gerilim ve heyecan dolu hikayesini anlatıyor.

  • 9

    Çıngırak

    Anne olmak için yanıp tutuşan Özge'nin korku dolu hikâyesini konu alan Çıngırak'ta, eşini yasa dışı yollarla evlat edinmeye ikna eden Özge’nin hayatı, cinler şiddetini arttırdıkça daha da korkunç bir hal almaktadır.

  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız