Arena'da korkulu anlar

Didier Drogba ile kafa kafaya çarpışan Barral, baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberler 25.02.2013 - 23:30

  • 1

    Arena'da korkulu anlar

    Galatasaray-Orduspor maçının son dakikalarında korkulu anlar yaşandı. Didier Drogba ile kafa kafaya çarpışan David Barral, baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı.
  • 2

    Arena'da korkulu anlar

    Her anı büyük heyecana sahne olan maçın 86. dakikasında herkesi korkutan bir pozisyon oluştu.

    Ceza alanı içerisinde hava topuna yükselen Didier Drogba ve Barral, kafa kafaya çarpıştı. İki oyuncu da yerde kalırken Barral'ın kafasında kanama meydana geldi.
  • 3

    Arena'da korkulu anlar

    İlk müdahale sonrası Drogba ayağa kalktı. Galatasaray sağlık ekibinin müdahalede bulunduğu Barral ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
  • 4

    Arena'da korkulu anlar

    Bu çarpışma sonrası 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Orduspor kalan dakikaları 10 kişi oynadı. Barral maçın 76. dakikasında oyuna dahil olmuştu.
  • 5

    Arena'da korkulu anlar

    Bu arada David Barral'ın durumunun iyi olduğu açıklanırken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve sarı-kırmızılı oyuncu Drogba Barral'ı ziyaret etti.

    Maçta kafasına aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen ve ambulansla Liv Hospital'a kaldırılan David Barral'ın ilk ziyaretçisi, çarpıştığı Didier Drogba oldu.

    Hastanede Barral'a geçmiş olsun dileklerini ileten ve sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Drogba, daha sonra buradan ayrıldı.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Drogba'nın ardından, Barral'ı ziyaret etti. Eşi Fulya Terim'le Barral'ı ziyaret eden sarı-kırmızılı teknik adam, İspanyol oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız