Tekirdağ'da ATM çetesi çökertildi

Tekirdağ’da ATM’lere düzenek yerleştirerek vatandaşların paralarını çalan çete, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nin  başarılı operasyonu sonucu suçüstü yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 12.02.2016 - 05:55

  • 1
    Tekirdağ’da ATM’lere düzenek yerleştirerek vatandaşların paralarını çalan çete, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nin başarılı operasyonu sonucu suçüstü yakalandı.
  • 2
    Olay Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Öztrak Caddesi Köşem mevkinde bulunan bir bankaya ait ATM’de meydana geldi.
  • 3
    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden bahse konu ATM’de düzenek kurulduğu yönünde istihbarat alan Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgede pusuya yattı.
  • 4
    Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ayrıca konuyla ilgili iki şüpheliye ait fotoğrafı da Çerkezköy polisine gönderdi. Yaklaşık 2 saat
    süren bekleyişin ardından ATM’ye iki kişinin geldiğini fark eden polis, bu kişilerin Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından
    aranan şüpheliler olduğunu tespit etti.
  • 5
    Şüphelilerin ATM’de kurulu düzeneği almasını bekleyen polis daha sonra harekete geçti. Kısa süren kovalamacanın ardından Kadir G. ve Mehmet A. adlı şüpheliler suçüstü yakalandı. Şüphelilerin sorgusunda üçüncü bir kişinin daha olayın içinde olduğunu tespit eden polis, yakaladıkları şüphelilerden üçüncü kişiyi arayıp, söyleyecekleri adrese çağırmalarını istedi.
  • 6
    Yapılan arama sonucu buluşma noktasına kiralık araçla gelen Mehmet Nazir M., polisi görünce kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kıskıvrak
    yakalanan şüphelinin üst aramasında ATM düzeneği parçaları bulundu.
  • 7
    Sağlık kontrolü sonrası şüphelilerin kullandığı kiralık araçta olay yeri inceleme ekibi tarafından arama yapıldı. Aracın bagajında bir adet laptop ve ATM düzenekleri çıkarken, aracın ön kısmında da içinde Bilgisayar Mühendisi ve Elektronik Mühendisi isim ve telefon
    numaraları yazan bir ajanda çıktı.
  • 8
    Yapılan işlemlerin ardından üç şüpheli Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız