Cephanelik gibi buzdolabı

Kapıkule Sınır Kapısında bir tırda bulunan buzdolaplarının içinde 53 adet tabanca ile çok sayıda tabanca mekanizması ele geçirildi.

Haberler 22.01.2012 - 19:21

  • 1

    Cephanelik gibi buzdolabı

    Almanya'dan Gürcistan'a transit olarak gitmek üzere Kapıkule Tır Gümrük Sahasına gelen Cevat S. idaresindeki yabancı plakalı tır, risk kriterleri çerçevesinde değerlendirildi.
  • 2

    Cephanelik gibi buzdolabı

    Yapılan detaylı aramada, sürücü koltuğunun yanında bulunan ve boş olmalarına rağmen oldukça ağır olan iki adet araç buzdolabının köpük kaplamalarının içinde, alüminyum folyoya sarılmış değişik marka ve ebatlarda tabanca ve tabanca mekanizmaları bulundu.
  • 3

    Cephanelik gibi buzdolabı

    Buzdolaplarının içinden toplam 53 tabanca, 21 adet yiv ve setli tabanca namlusu, 52 takım tabanca ateşleme mekanizması, 20 adet tabanca mekanizması, 1 adet yedek tabanca şarjörü ve 1 adet tabanca gövdesi bulundu.

    Araç sürücüsü Cevat S'nin ifadesi üzerine soruşturmayı genişleten ekipler, İstanbul ve Trabzon'da düzenledikleri operasyonda silahların alıcısı olan Sedat S. ve Hüseyin K. ile Murat B'yi yakaladı.

    Soruşturma, İstanbul ve Trabzon'da sürdürülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız