ABD'li basketbolcu Maya Moore ile Jonathan Irons evlendi 

Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi'nin (WNBA) yıldızlarından Maya Moore, serbest kalması için birlikte hukuk mücadelesi verdiği Jonathan Irons ile dünyaevine girdi. 

Haberler 18.09.2020 - 09:35

  • 1
    Jonathan Irons'la birlikte Amerikan ABC News televizyonundaki Good Morning America programına katılan Maya Moore, "Birkaç ay önce evlendik ve birlikte yeni bir hayata adım attığımız için heyecanlıyız" dedi.


  • 2
    Irons da, Moore'a cezaevindeki görüşmeler sırasında evlenme teklif ettiğini söyledi.


  • 3
    Hemen yanıt istemediğini anlatan Irons, "Onu korumak istiyordum çünkü hapisteki biriyle ilişki yaşamak çok zor" ifadelerini kullandı.
  • 4
    NE OLMUŞTU?

    Maya Moore, Jonathan Irons'ın serbest kalmasına odaklanmak amacıyla WNBA kariyerine 2019'da ara vermiş ve hukuk çalışmalarına yoğunlaşmıştı.

    18 yaşındayken hırsızlık ve cinayete teşebbüs iddiasıyla 50 sene hapis cezası alan ve 23 yıldır hapiste olan Irons, hakkındaki kararın bozulmasının ardından temmuz ayında serbest kalmıştı.

    Yargıç Daniel Green, 18 yaşında hırsızlık ve cinayete teşebbüs iddiasıyla 50 sene hapis cezasına çarptırılan Irons'ın cezasını "kanıtların zayıf olması" gerekçesiyle düşürmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız