Define aramak için hazırladıkları patlayıcı infilak etti: 1 ölü

Kocaeli'de ormanlık alanda define aramak için hazırlanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.10.2016 - 22:12 Son Güncelleme : 16.10.2016 - 22:14

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ormanlık alanda define aramak için hazırladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İlimtepe Mahallesi'ndeki ormanlık araziye define aramak için gelen 7 kişilik grup, patlayacı kullanmak istedi. Gruptan Rafet Polat'ın (44) hazırladığı patlayıcı, henüz belirlenemeyen nedenle infilak etti.

Patlamada Polat yaşamını yitirdi, kimliği henüz öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İstanbul'da ikamet ettiği öğrenilen 2 çocuk babası Polat'ın cenazesi Körfez asri mezarlık morguna kaldırıldı.

Jandarma, olayın ardından kaçan diğer kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız