Devlerin buluşması NTV’de

Sinema Benim Aşkım’ın Cumartesi günü yayınlanacak yeni sezondaki ilk bölümünde NTV seyircileri ‘devlerin buluşması’na tanıklık edecek ve Kadir İnanır’la Türkan Şoray’ın sohbetini izleyecek.

Haberler 02.02.2011 - 19:54

Türkan Şoraylı sinema tarihimizin’ sayfaları açılmaya devam ediyor. Türkan Şoray, sinema yolculuğunu tanıklarıyla birlikte anlatmaya Cumartesi NTV’de devam edecek. “Sinema Benim Aşkım” diyen Türkan Şoray’ın sinema yaşamında önemli bir yere sahip olan dört ünlü isim programın son dört bölümünde ekrana gelecek.

Sinema Benim Aşkım’ın Cumartesi günü yayınlanacak yeni sezondaki ilk bölümünde NTV seyircileri ‘devlerin buluşması’na tanıklık edecek ve Kadir İnanır’la Türkan Şoray’ın sohbetini izleyecek. Şoray ve İnanır, uzun bir aradan sonra ilk kez yana “Sinema Benim Aşkım” programında gelmiş olacak. Şoray, diğer konuğu Cahit Berkay ile “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin müziğini konuşacak.

Sinemaya ilk adım attığı yıllarda birkaç avantür filmden sonra ‘jön’ olan Kadir İnanır’la Türkan Şoray’ı seyirci birbirlerine çok yakıştırdı. Onlar, seyircinin gözünde İlyas ile Asya ( Selvi Boylum Al Yazmalım) Dila Hanım’la Karadağlı Rıza’ydı. (Dila Hanım) Dahası Kara Gözlüm filminde balıkçı kızıyla, gizli bestekar Chopin’di, Bodrum Hakimi’nde Hakime hanımla kasabanın kabadayısıydı. Velhasıl onlar sahneye çıktığında seyirci unutulmaz bir aşk filmine tanık olacağını bilirdi.

KADİR İNANIR, TÜRKAN ŞORAY’I ANLATIYOR
NTV’de Cumartesi 20:00’de yayınlanacak Sinema Benim Aşkım’ın ilk bölümünde Kadir İnanır, ‘çok yakından tanıdığını’ söylediği Türkan Şoray’ı anlatacak. Şoray’da ‘neden gülmediğini merak ettiğini’ belirttiği Kadir İnanır’ın gerçeğini seyircilerle paylaşacak.ı. İnanır, Selvi Boylum Al Yazmalım filminin sihrinden, Kırgızistan’a yani Cengiz Aytmatov’un memleketine yaptıkları geziden dem vurdu, Şoray, İnanır’la yaptıkları filmlerde yaşadıklarından bahis açtı.

Bir kitap yazan Kadir İnanır, programda daha önce hiçbir yerde bahsetmediği anılarını paylaşırken, NTV seyircileri Cahit Berkay’ın sazından “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin müziğini de duyma fırsatı bulacak. Berkay, curasıyla filmin müziğini çalacak…

Sinema Benim Aşkım, Cumartesi 20:00’da, tekrarı Pazar 16:10’da NTV’de

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız