Dört 'Muhteşem' ödül

Senaryosunu geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Meral Okay’ın yazdığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ Antalya Televizyon Ödülleri gecesinde en iyi senaryo dahil dört ödül aldı. Gecenin en fazla ödül alan yapımı ise Yalan Dünya adlı komedi dizisi oldu.

Haberler 22.04.2012 - 02:47

Antalya Televizyon Ödülleri düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Gecede Star TV’de yayınlanan ‘Muhteşem Yüzyıl’ en iyi senaryo ve en iyi dönem dizisi ödülleri dahil toplam dört dalda ödüle layık görüldü.

Star TV’nin bir diğer dizisi Behzat Ç.’nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ise en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Melike Öcalan ve Caner Cindoruk'un sunduğu gecenin en fazla ödül alan yapımı ise 5 ödülle ‘Yalan Dünya’ adlı komedi dizisi oldu.

'OKAY’LI FİLM AĞLATTI'
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın gecede yaptığı konuşmasına dün yaşamını yitiren Ayten Alpman ve geçtiğimiz günlerde yaşamlarını yitiren Meral Okay ile Ekrem Bora'yı anarak başladı.

Gecede bir süre önce yaşamını yitiren Meral Okay için hazırlanan film gösterildi.

Filmin gösterimi sırasında bazı sanatçıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Gecede ödül alan kişi ve yapımların tam listesi şöyle:

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız