Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, Kuveyt’te özel bir yemeğe katıldı. Lüks bir markanındüzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yedi.
1
Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Burak Özçivit, lüks bir firmanın davetlisi olarak Kuveyt’e gitti. Firma yetkilileri ünlü oyuncu için McLaren marka spor araç tahsis etti.
2
Spor aracıyla ülkeyi dolaşan Özçivit akşam da firmanın düzenlediği özel yemeğe katıldı. Davette ünlü oyuncu, Kuveyt’te Royal Family (Kraliyet Ailesi) diye lanse edilen zengin ailelerin kadınları ile bir araya geldi.
3
Hayranlarıyla tek tek ilgilenip sohbet eden Özçivit, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Saat 19.00’da başlayan davet gece 01.00’e kadar sürdü.
4
Özçivit’in bir sonraki 80 kadınla özel yemeği ise 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Katar’da yapılacak.