2010 yılında Akrep burcunu neler bekliyor?

Hayatın güzel taraflarının belki de en güçlü biçimde ön plana çıkacağı bir yıla girdiniz. 2010 yılı, yaşamınızdaki yeni olanak ve şansları artırırken, iş yaşamında yeni kazanç kapıları da açacaktır. Ruhsal açıdan daha gelişmek, becerileri artırmak ve kendinizi yüceltmek adına çok önemli bir dönemden geçeceksiniz.

2010 yılında Akrep burcunu neler bekliyor?

RUH EŞİNİZİ BULABİLİRSİNİZ.

İlk olarak, tüm Akrep burçlarının ruh eşlerini dahi bulabilecekleri mükemmel bir döneme girdiklerini görmekteyim. Aşk konusunda çok önemli fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Derin ruhunuzu ve hislerinizi tatmin edecek kişiyi bekliyordunuz. Aşık olmak ve onun getirdiği güzellikleri yaşamak için evren size kapılarını açıyor. Yılın genelinde, iş yaşamınızda zaman zaman doğacak güçlükler ve belli dönemlerde geçici olarak yükleneceğiniz yeni sorumluluklar haricinde çok da büyük sıkıntılar görünmemekte.

UZUN SÜREDİR BEKLEYEN SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR.

İş yaşamınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar, işinizi değiştirmeye karar vermeniz ile sonuçlanabilir. Diğer taraftan da patronunuz veya bir üstünüzün baskısını da yaşayabilirsiniz. Tüm bunlara göğüs gerip mücadelenize devam ederseniz, sıkıntı yaratan transitlerin ardından hızlı bir ilerleme ve genişleme süreci başlayacaktır. Unutmayın ki bu dönem ne kadar can sıkıcı görünse de uzun zamandan beri konuşulmayan konuları da gündeme getirerek sorunlara çözüm getirilmesini hızlandırılabilir. Satürn’ün etkisi bilinmezleri ortaya çıkarıp sizi bazı zamanlarda zorlasa da, mücadele ettiğinizde yaratıcı çözümlerle engelleri aşabileceksiniz. Kimi zamanlarda kendinizi ve eylemlerinizi objektif olarak değerlendirmeniz gerekebilir. Bunu yaparsanız, 2011’den itibaren birçok faydalar sağlamaya başlayacaksınız.

SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI SİZİN ELİNİZDE.

Sağlık sorunları yaşayanlar çok etkin tedavi yöntemleri ile sağlıklarına tekrar kavuşabilirler. Yine de dikkat etmek gereken şeyler de var: Bunların birincisi fazla kilolar; hayatın keyiflerine daldığınız dönemlerde gıdalarınıza dikkat edin. İkincisi ise vücuttaki kalsiyum ve mineral dengesidir. Doktorunuzla görüşüp gerekli takviyeyi yaparsanız bu riski geçiştirebilirsiniz. Kronik hastalıklar nedeniyle günlük yaşamlarında kısıtlanmalarla karşılaşan Akrepler ise bilinçsiz kabullenişlerinden sıyrılarak nedenleri ve çözümleri aramaya başlayacaklar.

BORÇ İSTEYENLERİNİZ BOL OLACAK.

Bu dönemde çevrenizdeki insanların maddi taleplerine yanıt verirken dikkatli olmalısınız. Vereceğiniz paraları geri almayı beklemeyin. Kendi ödemelerinize de dikkat etmeli, özellikle vergileri ve kredi kartı ödemelerini atlamamaya çalışmalısınız.

İSTEDİĞİNİZ GİBİ BİR YERDE ÇALIŞABİLECEKSİNİZ.

İkramiyeler, yeni evlilere aileden gelen bir yardım, banka kredileri de dönemin konularından olacaktır. Yeni işe girecek olan Akrepler, kendilerini, hep istedikleri çalışma ortamında bulabilirler.

HAYATINIZA PEK ÇOK YENİ İNSAN KATILIYOR.

Sosyal çevreniz içerisinde daha da fazla sevileceksiniz. Yakın çevrenize de pek çok yeni insanın gireceği görünmekte. Ailenizin de sizi olumlu bir şekilde desteklemesi söz konusu. Ev sahibi olabilmek için rahatlıkla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Unutmayın; bu evde birlikte yaşayacağınız kişi ile de tanışabilirsiniz. 

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu " 2010 AstrologyAnalyst Günlüğü " nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...