2010 yılında yeni bir liderin yıldızı parlıyor...

Astrolojik etkiler bu kişinin seçimlerde de şu anki yönetimin en büyük rakibi olacağını göstermektedir.

2010 yılında yeni bir liderin yıldızı parlıyor...

2010 yılında, Jüpiter transitleri, Uranüs-Jüpiter kavuşumuyla birlikte sosyal demokrat görüşlere sahip ama sağ tabana da hitap eden çok büyük bir lider çıkacağını ve bu liderin 2010 yılının ikinci yarısından itibaren güçlü ve etkileyici bir karizma yaratarak 2011 başında güç kazanacağını gösteriyor. Astrolojik etkiler bu kişinin seçimlerde de şu anki yönetimin en büyük rakibi olacağını göstermektedir. 2010 yılı politik arenada alternatif liderlerin hızla güçleneceği bir yıl olarak görülüyor.

Sayın Deniz Baykal’ın ve Sayın Devlet Bahçeli’nin güçlerinin devam edeceğinden, güçlenecek yeni ve lider vasıflı politikacının da 2002 yılından itibaren Sayın Tayyip Erdoğan’ın kat etmiş olduğu yol gibi yol kat edeceğine eminim. Bu yeni politikacının, 6 Ağustos 2009’da başlayan Astrolojik etkilerin tetik mekanizmasıyla birlikte bilhassa 2011 yılında güçlenerek, 2018 yılına kadar olan süreçte arkasına çok büyük bir Astrolojik rüzgar alacağını da şimdiden söylemeliyim.

Bilenler, hatırlayanlar çeşitli medya kuruşlarında yapmış olduğum yorumlarımda 2002 -2003 yıllarında Sayın Tayyip Erdoğan’ın ne kadar hızlı yükseleceğini söylediğimi hatırlarlar. Şimdi de yeni lider adayımız, 2011 yılında Astrolojik enerjisi daha az olan Sayın Tayyip Erdoğan’a karşı 2012 seçim yarışında ciddi, beklenmedik sonuçlar alabilir. 

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...