2012 ateşi Vogue Türkiye ocak sayısında

İsveçli model Elsa Sylvan, ünlü doktor Mehmet Öz'ün kızı Daphne Öz, "Kurtuluş Son Durak" filmi, yerinde hiç durmayan yıldız Seyyal Taner, trendler, sergiler, parlayan tasarımcılar, genç yetenekler ile Vogue Türkiye, 2012 ateşini yaktı. Vogue Türkiye ocak sayısı çıktı.

2012 ateşi Vogue Türkiye ocak sayısında

Vogue Amerika, İtalya, Çin, I-D, Dazed & Confused gibi dergilere çekim yapan ünlü fotoğrafçı KT Auleta yükselen İsveçli model Elsa Sylvan’i Vogue Ocak sayısı kapağı için Kapadokya’da çekti. Fonda heykelsi formlarıyla peri bacalarının keskin yüzü, başrolde kürk vardı.

Kış koleksiyonlarında doruğa çıkan kürkler, kızıldan mürdüme, kül renginden beje etkileyici tonlarıyla sıcağı çağırıyor.

Mekanın ve materyalin, gücünü doğadan alan vahşi bir duruşu var. Ama şehirli ve sofi stike kadın, sezonun yükselen modeli Elsa Sylvan gibi zarafetini korumayı biliyor.

DAPHNE ÖZ GENÇ KIZLIK KİLOLARIYLA YÜZLEŞTİ
Hiç aklınıza gelir miydi? Dünyanın en ünlü “sağlık koçu” doktor Mehmet Öz’ün kızının başı kilolarıyla dertte olsun! Şimdi 25 yaşında olan Daphne Öz, ilk gençlik yıllarında 90 kiloya yaklaştığı günleriyle yüzleşti, neden kilo aldığını ve onlardan nasıl kurtulduğunu Vogue Türkiye için yazdı.

2012 ateşi Vogue Türkiye ocak sayısında - 1

BABA-OĞUL KURTULUŞ SON DURAK'I ANLATTI

Barış Pirhasan; Asiye Nasıl Kurtulur, Ah Belinda, Usta Beni Öldürsene gibi filmlerin başarılı senaristi. Yusuf Pirhasan; küçüklüğünden beri yönetmen olmak isteyen ve ilk filmi için nihayet kameranın arkasına geç gelen yönetmen. Gösterimdeki Kurtuluş Son Durak filminde birlikte çalıştılar, baba-oğul, ortak iş yapmanın ilişkilerini nereden nereye getirdiğini Vogue Türkiye için yazdılar.

2012 ateşi Vogue Türkiye ocak sayısında - 2
2012 ateşi Vogue Türkiye ocak sayısında - 3

YERİNDE HİÇ DURMAYAN YILDIZ
Seyyal, Farsça’da yerinde hiç durmayan yıldız, demekmiş. Onu daha iyi ne anlatabilir ki… Gazino performansının tanıklarından Haldun Dormen’in tabiriyle, en panter türünden “sahne hayvanı” Seyyal Taner, yeni bir şovla ve yepyeni bir albümle dönüyor. Ebru Çapa Vogue Türkiye için yazdı.

OFİS MAKYAJININ YENİ KODLARI
Ofis ortamında profesyonel görünmenin bir ayağını da bakımlı olmak oluşturur. Ancak her şey gibi ofislerdeki katı güzellik kuralları da değişime uğradı. Eski tabular yıkılırken yeni kuralları öğrenmenin zamanı geldi.

KADIN İÇİN SİNSİ TEHLİKE KALP KRİZİ
Epey uzun zamandır erkeklere özgü bir problem olarak bilinen kalp krizleri genç kadınlarda da artış göstermekte. ABD’li yazar Robert Sullivan şaşırtıcı kriz sinyallerini ve kadın odaklı yeni tedavi yaklaşımını araştırdı.

Trendler, sergiler, parlayan tasarımcılar, genç yetenekler ile Vogue Türkiye, 2012 ateşini yaktı.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER, ÖZGÜ NAMAL’I YAZDI
BDP Milletvekili, yazar ve sinemacı Sırrı Süreyya Önder, Vogue Türkiye Ocak sayısı için Özgü Namal’ı yazdı. Önder, “Şu ana kadar, Beynelmilel’de senarist-yönetmen; O... Çocukları’nda senarist; Mutluluk’ta da uyarlama olmak üzere sinemada üç imzam var. Üçünde de Özgü’nün başrol oynaması bir tesadüf değil” diyor.

Yazının tamamı Vogue Türkiye Ocak sayısında...

Sayfa Yükleniyor...