74 milyon dolarlık düğüne soruşturma

Hindistan’da kızına 74 milyon dolarlık düğün yapan işadamı Gali Janardhana Reddy hakkında inceleme başlatıldı.

Haberler NTV Haber 24.12.2016 - 22:39

Vergi müfettişleri, Karnataka eyaletinin eski turizm bakanı olan ve maden sektöründen çok büyük bir servet kazanan Reddy’nin şirketine baskın düzenledi.

Daha önce yolsuzluk suçlamasından dolayı üç yıl hapis yatan Reddy, 74 milyon dolar harcandığı iddia edilen düğün için evlerini ipoteğe vererek kredi aldığını ve tüm ödemelerin düğünden 6 ay önce yapıldığını söyledi.

5 gün süren düğünde 50 bin davetli için altın kaplama davetiyeler bastırılmış, Brezilya’dan samba dansçıları getirtilmişti.

Hükümetin kalpazanlarla mücadele için 500 ve 1000 Rupi’lik banknotları tedavülden kaldırdığı, milyonlarca kişinin bankamatikler önünde saatlerce sıra beklediği bir dönemde yapılan düğün, ülkede büyük tepki toplamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız