ABD'den Gülen açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, ABD'nin Türkiye'nin seçilmiş sivil hükümetini ve demokratik kurumlarını desteklediğini söyledi.

Haberler NTV Haber 19.07.2016 - 00:53

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Türkiye'nin seçilmiş sivil hükümetini ve demokratik kurumlarını desteklediklerini söyledi. 

Günlük basın toplantısında konuşan Josh Earnest, ABD'nin NATO müttefiki Türkiye'yle olan ilişkilerine değer verdiğini açıkladı.

Sözcü, darbe girişiminin ardından Türkiye'deki tüm tarafların sakin kalması ve hukuk çerçevesinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Darbe girişimi soruşturmasına ABD'nin yardım edebileceğini belirten Earnest, Fetullah Gülen hakkında iade talebi geldiği takdirde geri kabul anlaşması çerçevesinde değerlendileceğini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız