FBI yaşlı Bin Ladin'i çizdi

FBI, bulunmasına yardımcı olur umuduyla El Kaide Lideri Usame Bin Ladin'in yaşlandırılmış iki fotoğrafını basına dağıttı.

Haberler 15.01.2010 - 12:32

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI, El Kaide Lideri Usame Bin Ladin'in yaşlandırılmış iki fotoğrafını basına dağıttı. Bin Ladin'in bugünkü görünümünü resmetmeye çalışan FBI, yeni fotoğrafların El Kaide liderinin yakalanmasına yardımcı olmasını umuyor.

ABD'nin yıllardır peşinde olduğu El Kaide Lideri Usame Bin Ladin, en son 2007'de yayınladığı 30 dakikalık video kaydındaki görüntüsüyle biliniyor.

FBI, Bin Ladin geçen 3 yılda daha da yaşlandığından ve değiştiğinden hareketle, Bin Ladin'in bilgisayar ortamında oluşturduğu yeni fotoğraflarını basınla paylaştı.

Fotoğraflardan birinde, Bin Ladin yine uzun ama daha beyaz bir sakalla görülüyor, başında da yine türbanı var. El Kaide lideri, biraz da kilo almış. El Kaide lideri diğer fotoğrafta ise sakalı kısaltılmış, Batılı bir kıyafetle görülüyor.

Usame Bin Ladin'in yanı sıra aranan 17 önemli ismin daha dijital ortamda yaşlandırılmış fotoğrafları ABD Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesine konuldu.

Washington, fotoğrafların en çok aranan listesindeki isimlerin yakalanmasına yardımcı olmasını umuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız