"Musul operasyonları bitme aşamasında"

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, "Geliyoruz Ninova" ismini verdiği Musul operasyonlarının bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 31.12.2016 - 19:52

Ofisinden yapılan açıklamaya göre Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Ortak Operasyonlar Komutanlığı'nı ziyaret ederek, orada görüştüğü komutanlardan ikinci aşaması başlatılan Musul'u DAEŞ'ten kurtarma operasyonuyla ilgili gelişmeleri dinledi.

İbadi, burada yaptığı açıklamada, "Geliyoruz Ninova Operasyonları belirlenen plana göre sürüyor ve bitme aşamasına geldi." dedi.

Irak güçlerinin DAEŞ'le Musul'un içinde savaştığını ifade eden İbadi, "Düşman (DAEŞ) kırılma ve çökme yaşıyor." ifadesini kullandı.

İbadi, geçen salı günü düzenlediği basın toplantısında, "DAEŞ'in Irak'ta bitirilmesi için 3 aya ihtiyacımız var." demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız