Suudi Prens'i soydular

Türkiye'den sonra tatiline devam etmek için Yunanistan'a geçen Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Prens Salhad Al Suud Bin Abdülaziz burada hırsızlık şoku yaşadı.

Haberler 24.07.2016 - 17:52

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir hafta tatil yaptıktan sonra yatıyla Yunanistan'ın Mikonos Adası'na geçen 31 yaşındaki Salhad Al Suud Bin Abdülaziz, özel bir villa kiraladı.

150 EURO VE MÜCEVHERLERİ ÇALINDI

Suudi Prens'in kiraladığı villasında hırsızlık yapıldığı, 150 euro değerinde nakit para ile mücevherlerinin çalındığı belirtildi. Yunanistan'da yayın yapan bir internet sitesi Suudi Prens Abdülaziz'in kaldığı villada hırsızlık yapıldığını, 150 euro nakit parayla mücevherlerin çalındığını bildirdi. Yunan polisi soruşturma başlatırken, villa çalışanlarından Fransız uyruklu 29 yaşındaki bir kadının olayla ilgili gözaltına alındığı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız