Joker'in devam filminin adı belli oldu

Amerikalı oyuncu Joaquin Phoenix'in Joker rolüyle Oscar’da ‘En İyi Erkek Ödülü’nü kazandığı Joker filminin devamı geliyor. Yönetmen Todd Phillips, yeni filmin adını ve oyuncunun senaryo okuduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberler ntv.com.tr 09.06.2022 - 11:29 Son Güncelleme : 09.06.2022 - 11:41

  • 1
    Yönetmenliğini Todd Phillips’in yaptığı ve başrolünde Joaquin Phoenix'in oynadığı yeni Joker filminin adı belli oldu. Batman’in ikonik kötü karakterinin hikayesini beyaz perdeye aktaran yönetmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla senaryo çalışmalarına başladıklarını belirtti.
  • 2

    "İKİ KİŞİLİK DELİLİK"

    Phillips, yeni Joker filminin adını ‘Joker: Folie à Deux’ (Joker: İki Kişilik Delilik) olarak açıkladı. Yönetmen henüz senaryo geliştirmesi aşamasında olduklarını ve filmin resmi adının değişebileceğini belirtti.

  • 3

    SENARYOYU OKUDU

    Yönetmen aynı gönderide başrol oyuncusu Joaquin Phoenix’in senaryoyu okuduğu anları paylaştı.

  • 4

    İLK JOKER FİLMİ ÇOK SEVİLDİ

    Warner Bros.’un yapımcılığını üstlendiği ilk Joker filmi, DC dünyasının en ünlü kötü karakterlerinden bir olan Joker’in trajik hikayesini konu alıyordu. Komedyen olmaya çalışan ve yarı zamanlı palyaçoluk yapan Arthur Fleck adındaki karakterin psikolojik sorunlarını ele alan film, karanlık ve dramatik tonuyla eleştirmenlerden ve seyircilerden tam not almıştı.

  • 5

    Joaquin Phoenix, Joker rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmuştu.

  • 6

    GİŞEDE BÜYÜK BAŞARI YAKALDI

    Film karanlık hikayesiyle geleneksel süper kahraman filmlerinden ayrılsa da gişede 1 milyar doları aşarak büyük başarı yakaladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız