Çeşme Yarımadası'nın parlayan yıldızı Ilıca Hotel Thermal Resort 22. yılını kutluyor

Çeşme Yarımadası'nda Ilıca'nın eşsiz koylarından birinde yer alan Ilıca Hotel Thermal Resort’ta konforunuzu ön planda tutarak dekore edilmiş odaları, SPA & Thermal merkezi ile tatiliniz boyunca sizi stresten ve hayatın rutininden uzaklaştırıyor...

Haberler ntv.com.tr 03.07.2018 - 11:51

  • 1

    1996 yılında tatil hizmeti vermek için yola çıkan  Ilıca Hotel Thermal Resort 22. yılını kutluyor.

    Otel, uzun yıllardır Çeşme Yarımadası'nda yenilikçi, modern bir hizmet anlayışıyla yılın 365 günü konuklarının beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. 

  • 2

    Ilıca Hotel Thermal Resort, Çeşme'ye 4 km, Alaçatı'ya 5 km, İzmir'e 75 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 90 km mesafede bulunuyor.

  • 3

    Otel, konforunuzu ön planda tutarak dekore edilmiş 330 odası, SPA & Thermal merkezi, termal ve thalasso havuzları ile tatil boyunca yalnızca sizin değil, çocuklarınızın da mutluluğuna ev sahipliği yapacak.

  • 4

    13 dönümlük alan üzerine kurulmuş Aqua Toy City, su kaydırakları, ışıklı ve müzikli su gösterileri, dev su oyuncaklarıyla minik misafirlerin vazgeçilmezi. 

  • 5

    Minik misafirlerin tatillerini oyun ve becerilerini geliştiren aktivitelerle renklendiren Çocuk Kulübü çocuklarınızla en iyi şekilde ilgilenirken, yetişkinlere de tatilin tadını çıkartmak düşüyor.

  • 6
    Tesiste üç kapalı, üç de açık havuz bulunuyor. Ayrıca termal ve Spa merkezi olanakları mevcut.
  • 7

    Tesiste, Çeşme denizinin ferahlatıcı iyot kokusu ve unutulmaz Ilıca manzarası eşliğinde Ege lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. Otel sunduğu gıdaların %30'unu kendi üretiyor, gıda atıklarıyla tavuklarını yetiştiriyor ve yumurtalarıyla kahvaltılara doğallık ve sağlık katıyor.

  • 8

    Konuklarına en özel tatil deneyimini yaşatmayı hedefleyen Ilıca Hotel Thermal Resort, düğün-balayı hizmeti ile sizin ve sevenlerinizin unutamayacağı bir peri masalı yaşatmayı vadederken, iş dünyası için de son teknolojiyle donatılmış toplantı salonlarıyla misafirlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız