Bugün ne oldu? [22 Ağustos 2011]

Bugün ne oldu? [22 Ağustos 2011]

Haberler 22.08.2011 - 09:11

  • 1

    22 yıl sonra setlere dönüyor

    Yıllar sonra setlere dönmeye hazırlanan Filiz Akın, “Gün Akşam Oldu” dizisinde Halil Ergün’ün eşini canlandıracak. Akın’ın çocuklarını ise Mustafa Üstündağ, Serhat Teoman ve Nergis Öztürk oynayacak.
    Haberin devamı
  • 2

    Demirören de adliyeye çağrıldı

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şike soruşturması kapsamında ifadesine başvurulmak için adliyeye çağırıldı.
    Haberin devamı
  • 3

    BM'den Pelin Batu'ya çifte teklif

    Birleşmiş Milletler'e (BM) bağlı olarak çalışan 'Music As A Natural Resource'tan (Doğal Bir Kaynak Olarak Müzik) Türkiye'de vakıf kurması için teklif alan Pelin Batu harekete geçti.
    Haberin devamı
  • 4

    Gül Twitter siyaset liginde ilk 10'da

    ABD merkezli düşünce kuruluşu “The Digital Policy Council”, sosyal medyanın dünya liderleri tarafından nasıl kullanıldığına dair bir rapor hazırladı. Raporda sosyal medyayı en etkin kullanan liderler de seçildi.
    Haberin devamı
  • 5

    Evindeki paraları soygunculara kim söyledi?

    Demet Akalın'ın Beykoz'daki villasında hizmetçiyi eterle bayılttıktan sonra şarkıcının içinde 100 bin lira bulunan çanta ile ziynet eşyalarının gasp edilmesi olayıyla ilgili olarak polis 4 kişiyi gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler "Biri bize evde çanta içinde para olduğunu söyledi" diye ifade verdi.
    Haberin devamı
  • 6

    Bayramdan sonra BDP ile görüşecek

    TBMM Başkanı Çiçek, yeni anayasa için AK Parti, CHP, MHP ve BDP'den 2'şer üyenin yer alacağı 8 kişilik Uzlaşma Komisyonu kuracak. Özellikle sorun yaratmayan isimlerle çalışm yönünde mesaı veren Çiçek, muhalefetin tamamını bu çalışmalarda görmek istiyor. Bu nedenle bayram sonrası BDP'yi de görüşme takvimine alacağı sinyalini verdi.
    Haberin devamı
  • 7

    'Pargalı' korkuttu

    "Pargalı İbrahim Paşa" rolündeki Okan Yalabık, "Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezon için çekilen savaş sahnesinde attan düştü.
    Haberin devamı
  • 8

    Arda’ya alternatif

    Atletico Madrid, Arda Turan daha sahaya çıkmadan alternatifini aramaya başladı.
    Haberin devamı
  • 9

    Nihat’a bu yapılır mı?

    "Televizyonların birinde yapılan haberde ‘Somali’ye giden heyette Survivor yarışmacısı Nihat Doğan da vardı” denildi. Yapmayın, etmeyin! Kendi çapında bir müzik geçmişi var Nihat Doğan’ın. Birkaç aylık ‘Survivor’ macerası yüzünden Nihat Doğan’ın onca yılını yok saymayın!"
    Haberin devamı
  • 10

    Zara’ya 'köle işçi' soruşturması

    Dünyaca ünlü İspanyol tekstil firması Zara hakkında Brezilya’da soruşturma açıldı. Firmanın Brezilya’daki tedarikçisi, çalışanlarını köleliğe yakın şartlar altında çalıştırmakla suçlanıyor.
    Haberin devamı
  • 11

    Kamuflajlı PKK'lının fotoğrafı yayımlandı

    Siirt'in Pervari İlçesi'nde 18 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerin Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na düzenlediği saldırı ilçedeki mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.
    Haberin devamı
  • 12

    Orduspor Anelka'yla görüşüyor

    Süper Lig'in yeni takımı Orduspor, Chelsea'nin Fransız forveti Anelka'nın peşinde.
    Haberin devamı
  • 13

    Koramiral Cora tutuklu 47’nci general

    ''Amirallere suikast'' davası kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Koramiral Deniz Cora tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cora’yla birlikte tutuklu general sayısı 47 oldu.
    Haberin devamı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız