Fransız turistin Şişhane’de şüpheli ölümü

İstanbul Şişhane’de bir otelde kalan Fransız turist, 5’inci kattaki odanın penceresinden düştü. Metrelerce yüksekten, bitişikte bulunan üniversitenin bahçesine düşen turist, yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak turistin 10 arkadaşı bilgileri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haberler İHA 21.09.2023 - 15:33 Son Güncelleme : 21.09.2023 - 16:23

  • 1

    Beyoğlu Şişhane’deki bir otelde kalan Fransız turist, 5’inci kattan düşerek yaşamını yitirdi.

  • 2

    Olay saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Saint Denis isimli Fransız turist, bilinmeyen bir nedenle kaldığı otelin 5’inci katındaki odanın penceresinden yere düştü.

    Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

    Denis’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirleyen ekipler, turistin düştüğü üniversitenin bahçesinde incelemelerde bulundu.
  • 3
    Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Denis’in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
  • 4

    10 ARKADAŞININ BİLGİLERİ ALINACAK

    Denis’in otel odasında beraber kaldığı arkadaşları ise bilgileri alınmak üzere emniyete götürüldü.

    Öte yandan, turistlerin alkollü oldukları iddia edildi.

  • 5

    ESNAF OLAYI ANLATTI

    Olayı anlatan esnaf Şahin Karakaya, “Bir kişinin düştüğünü söylediler. İntihar mı yoksa düşme mi bilmiyoruz. Otelin arka tarafındaki dış penceresinden düşmüş. O anda da Fransız turist ölmüş. Odada da aşağı yukarı 10 kişi kalıyorlarmış.” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız