2020 Emmy Ödülleri'nde Laverne Cox'un konuşmasına sansür

Oyuncu Laverne Cox, 72. Emmy Ödülleri'nde adayları sunmak üzere sanal sahnede yer aldığında, konuşmasının birkaç saniyelik bölümünde mikrofon sesinin kısılmasıyla dikkat çekti. Bant kaydı olan konuşmasının sansürlenen bölümü daha sonra yayınlansa da törende Cox'un sesinin neden kısıldığı anlaşılamadı. 

Haberler ntv.com.tr 21.09.2020 - 11:31

  • 1

    Laverne Cox, 2020 Emmy Ödülleri’nde sansürlendi.

    The Orange is the New Black dizisiyle ünlenen oyuncu, törende Drama Dalında En İyi Senaryo ödülünü sunmak üzere sahne aldı.

  • 2

    LGBTİ savunucusu olarak tanınan 48 yaşındaki Amerikalı oyuncu, sanal törendeki konuşmasında, “Herkese iyi akşamlar. Amerikan rüyasının, bu ülkedeki herhangi birinin aynı kategoride dört yıl boyunca Emmy'yi kaybedebileceği ve yine de bir şekilde bu sahneye çıkıp bir ödül sundurabileceğinin canlı kanıtıyım” ifadesini kullandı.

    Seyirciler, cümlesinin sonunda birkaç saniyeliğine mikrofonunun sesi kısılan Cox’un ne dediğini tam olarak anlayamadı.

  • 3

    "Ertelenen bir Amerikan rüyasına ne olur?" diyen Cox, “Güneşte kuru üzüm gibi buruşur mu? Senaryoya bağlı kal Laverne, senaryoya bağlı kal. Ve şimdi drama dizisi senarist adayları burada” diye konuşmasına devam etti.

  • 4

    Televizyon Akademisi, canlı olarak sunulmamasına rağmen, Cox’un sunumunun videosunu yayınlayarak birkaç saniye içinde söylediklerini açığa çıkardı.

    Cox’un kesilen cümlesinin sonunda, "Muhtemelen benim için oy vermeyen birine bir ödül sunarken" dediği anlaşıldı.

  • 5

    Konuşmasında küfürlü bir ifade yer almamasına rağmen Cox’un kısa bir an için konuşmasının neden kesildiği bilinmiyor.

  • 6

    ADAY GÖSTERİLDİ AMA KAZANAMADI

    Öte yandan 72. Emmy Ödülleri’nde Drama Dalında En İyi Senaryo ödülünü Succession dizisi senaristi Jesse Armstrong kazandı.

    Cox da Orange Is The New Black dizisindeki performansıyla Drama Dalında En İyi Kadın Konuk Oyuncu ödülüne aday gösterilse de ödülü kazanamadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız