Can Yaman İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile ilişkisini fotoğrafla doğruladı

Can Yaman, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta arasındaki aşk iddialarını doğruladı. Ünlü oyuncu, "tehlikeli çift" notuyla sevgilisiyle ilk fotoğrafını da paylaşmış oldu. Can Yaman'ın attığı fotoğraf, iki saat içerisinde 500 binden fazla beğeni aldı.

Haberler 05.02.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 05.02.2021 - 09:51

  • 1

    Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Can Yaman ve ünlü spor spikeri Diletta Leotta aşkı iddiaları doğrulandı.

  • 2

    Can Yaman, Diletta Leotta ile olan ilişkisini ortaya çıkaran bir paylaşımda bulundu. Hem İtalya hem de Türkiye gündeminden düşmeyen ikilinin ilişkisi Can Yaman tarafından belgelendi.

    Yaman, sosyal medya hesabın üzerinden ilk defa İtalyan sevgilisi Diletta Leotta ile olan fotoğrafını paylaşarak, İtalyanca "tehlikeli çift" notunu yazdı. Fotoğraf, iki saat içerisinde 500 binden fazla beğeni aldı, şimdilerde ise beğeni sayısı 800 bini geçti. 

  • 3
    İtalyan medyası geçen ay, oyuncu Can Yaman ile İtalya’nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta'nın görüntülerini yayınlayarak birliktelik yaşadıklarını yazmıştı. İtalyan Chi dergisi çiftin Roma'daki otelden yansıyan görüntülerini kapaktan vermişti.
  • 4
    Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için İtalya'da bulunan Can Yaman'ın, Diletta Leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edilmişti.
  • 5
    Yayınlanan haberde "Türk oyuncu Can Yaman ile Diletta Leotta Roma'nın merkezindeki büyük bir otelde beş gün geçirdiler" denildi.
  • 6

    ÇİÇEKLER CAN YAMAN'DAN

    Ünlü sunucu, bir demet çiçekle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşmış ve çiçeklerin isimsiz bir şekilde kendisine ulaştığını söylemişti. Dergide yer alan bilgide Leotta'ya ulaşan çiçekleri Can Yaman'ın gönderdiği ifade edilmişti.

  • 7
    Diletta Leotta'nın, uzun süre birlikte olduktan sonra ayrıldığı boksör sevgilisi Daniele Scardina ile geçtiğimiz aylarda yeniden barıştıkları iddia edilmiş ancak bu iddia kısa sürede yalanlanmıştı.
  • 8

    DILETTA LEOTTA KİMDİR?

    Diletta Leotta, 16 Ağustos 1991 yılında İtalya'nın Katanya ilçesinde dünyaya geldi. 29 yaşındaki Diletta Leotta, 1,75 cm boyunda. Leotta, 2018-2019 sezonundan bu yana DAZN için Serie A yayınlarını sunuyor. Leotta'nın Instagram'da yaklaşık 8 milyon takipçisi bulunuyor.

  • 9

    ÇOK İYİ İTALYANCA KONUŞUYOR

    Can Yaman İtalyan Lisesi'ni birincilikle, hukuk fakültesini ise dereceyle bitirdi.

    Çok iyi İtalyanca konuşan ünlü oyuncu, İtalya'yı ikinci evi olarak görüyor. İtalya'da büyük bir hayran kitelesine sahip olan Yaman, İtalya'da 10 bölüm sürecek Sandokan dizisi için anlaşma imzaladı. 

  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız