En şık ünlü çiftler

Moda dünyasının en etkili isimleri seçilen ünlüler, eşleriyle birlikte çift olarak da uyum yakalamayı başarıyorlar.

Haberler ntv.com.tr 07.10.2016 - 07:33

  • 1

    ZAYN MALIK-GIGI HADID

    One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik, İngiltere'de yapılan "Moda Dünyasının En Etkili 500 İsmi" listesine girmeyi başardı. Dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid ile ilişki yaşayan Malik, kız arkadaşıyla birlikte sık sık moda haftalarında boy gösteriyor. İkili,  katıldıkları etkinliklerde kırmızı halının en beğenilen çifti olarak öne çıkıyor. En son Met Gala'daki fütüristik tarzlarıyla yakaladıkları uyum, onları en şık çift olarak hafızalara kazıdı.
  • 2

    DAVID-VICTORIA BECKHAM

    Victoria ve David Beckham, "Moda Dünyasının En Etkili 500 İsmi" listesine çift olarak girdi. İkisi de hem İngiltere hem de dünya çapında stil ikonu olarak kabul edilen Beckhamlar, trendleri baştan yaratma ve milyonları adeta peşlerinden sürükleme özelliğine sahip. Katıldıkları davet ve partilerde birbirleriyle son derece uyumlu giyinen çift, iddalı duruşlarıyla tüm dünyanın beğenisini topluyor.

  • 3

    JAY Z-BEYONCE

    "Moda Dünyasının En Etkili 500 İsmi" arasında dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce de yer alıyor. Beyonce, her zaman tek başına katıldığı etkinliklerde değil, rap şarkıcısı eşi Jay Z ile birlikte bulunduğu davetlerde çift uyumu yakalamasıyla da dikkat çekiyor. Şarkıcı çift, kendilerine özgü giyim tarzları ile basının ilgisini çekerek, tarzlarını birbirleriyle uygun hale getirmeyi başarıyor.
  • 4

    BLAKE LIVELY-RYAN REYNOLDS

    İkinci bebeklerine geçen hafta kavuşan oyuncu çift, kırmızı halının en uyumlu ikililerinden biri olarak kabul ediliyor. Kıyafetlerinde birbirleriyle uyum yakalayan çift, modelleri bile kıskandıracak kadar şık giyiniyor.
  • 5

    EVA MENDES-RYAN GOSLING

    Hollywood'un en sempatik çiftlerinden biri olarak kabul edilen Eva Mendes ve Ryan Gosling, 'The Place Bewond the Pines' filminin setinde tanışıp birbirlerine aşık oldu. Çift olarak sade bir şıklık yakalamayı seven ikili, katıldıkları davetlerde kırmızı halıda birbirleriyle uyumlu renklerde giyinmeyi tercih ediyor.

  • 6

    PENELOPE CRUZ-JEVIER BARDEM

    İspanyol çift 2010 yılında evlendiklerinden bu yana Hollywood'un en uyumlu çiftlerinden biri olarak beğeni topluyor. İki çocukları olan Cruz ve Bardem, kırmızı halıda birbirlerini tamamlamlayan görüntüleriyle akıllarda yer edindi.
  • 7

    CAMILA ALVES-MATTHEW MCCONAUGHEY

    Yarı Amerikalı yarı Brezilyalı model ve tasarımcı Camila Alves ile eşi ABD'li oyuncu Matthew McConaughey, Hollywood'un en şık çiftlerinden biri olarak kabul ediliyor. Üç çocuğu olan ikili, birlikte yakaladıkları sade şıklıkla beğeni topluyor.
  • 8

    NICOLE KIDMAN-KEITH URBAN

    10 yıldır evli olan çift, Hollywod'daki pek çok çifte göre farklı tarzlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu Kidman, müzisyen eşi Urban'ın radikal giyim tarzına uyum sağlamayı başarıyor. İki çocuk sahibi olan ünlü çift, kırmızı halıdaki "genç" tarzlarıyla beğeni topluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız