Kim Kardashian soygunu hakkında cevaplanamayan 8 soru

Kim Kardashian’ın iki hafta önce Paris’te kaldığı lüks hotelin rezidansında beş maskeli soyguncu tarafından saldırıya uğrayıp mücevherlerinin çalınmasının ardından henüz cevaplanamayan 8 soru ortaya çıktı.

Haberler ntv.com.tr 14.10.2016 - 15:15 Son Güncelleme : 14.10.2016 - 15:31

  • 1

    Kim Kardashian’ın Paris’te 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerinin soyulmasının ardından Fransız polisi sorgulamayı sürdürüyor.

    35 yaşındaki ABD’li reality şov yıldızının, maskeli hırsızlar tarafından kaldığı rezidansın banyosuna kilitlenerek soyulduktan sonra profesyonel destek almaya başladığı öğrenildi. Öte yandan bu soygun olayının sahte olduğu iddiaları da öne sürüldü.

    Polisin olayla ilgili henüz yanıtı bulunamamış sekiz sorusu var.

  • 2

    Kim Kardashian ve arkadaşı Simone Harouche neden evde koruma olmadan kaldılar?

    Kardashian ve uzun yıllardır arkadaşı olan Simone Harouche’un soygun esnasında rezidansta kalan kişiler olduğu öne sürüldü. Harouche’un gürültüleri duyduktan sonra kendini alt kattaki banyoya kilitleryip korumaları Pascal Duvier’i aradığı iddia edildi. Pascal Duvier, o sırada Kardashian’ın kız kardeşleri Kourtney Kardashian ve Kendall Jenner ile birlikte gece kulübündeydi.

  • 3

    Otelin içinde ya da kapının hemen önünde neden hiç güvenlik kamerası yoktu?

    Fransız eski organize şube müdürü Charles Pellegrini, “Eğer ben otelin sahibi olsaydım ve Kim Kardashian’ı ağırlasaydım güvenlik prosedürlerimi iki, hatta üç kere gözden geçirirdim. Her kapıya bir görevli koyardım” dedi.

  • 4

    Otelin VIP bloğunda neden sadece bir tane kapı görevlisi vardı?

    Dokuz katlı binanın girişinde sadece bir kişinin bulunması, onun da silahsız bir görevli olması, haftalığı 9 bin euro olan bir lüks otel için soru işaretleri uyandırdı.  Kardashian’ın eski koruması Steve Stanulis, “Sadece koruma dışarıda olduğunda odaya girebilirler ve o girenler mücevherlerin nerede olduğunu biliyordu” dedi.

  • 5

    Soyguncular içeriden kilitli olan zırhlı kapıyı nasıl açtılar?

    Soyguncuların kapıyı zorlamadan ve eve herhangi bir zarar vermeden girmiş olması, soygunun ‘içeriden destekli’ olduğu şüphesini doğurdu. İddiaya göre Fransız polisi, beş soyguncunun Kardashian’ın güvenliği ile iletişime geçtiği ve tüyo aldığı düşüncesinde. Korumanın olmadığını bildikleri tahmin edilen hırsızların, soygunun olduğu hafta başında, Kardashian’la çalışan iki korumayla da konuştukları iddia edildi.

  • 6

    Kim Kardashian’ın olayın hemen arkasından Fransa’dan ayrılmasına neden izin verildi?

    Soygunun ardından Kim Kardashian, özel jetiyle New York’a döndü. Oysa genelde başına benzer bir olay gelen mağdurlar, günlerce polise yardımcı olurlar.

  • 7

    Beş kişi nasıl binanın hem içini hem dışını kontrol edebildi ve kimseye görünmeden bisikletle kaçabildi?

    Maskeli soyguncuları sadece Kim Kardashian ve kimliği açıklanmayan kapı görevlisi gördü. Evin içinde ya da dışında güvenlik kamerası bulunmuyordu. Ancak Fransız polisi yaptığı araştırma sonucunda otelin yanındaki güzellik salonunun güvenlik kamerasını tespit etti ve inceleme altına aldı. Polisin bu kameradan soyguncuları gördüğü öne sürüldü.

  • 8

    Gizemli bir otomobilin görüntüleri karartıldı mı?

    Kardashian’ın kaldığı yerin önünden silahlı soygun sonrasında gizemli bir aracın geçtiği görüntünün karartıldığı tahmin ediliyor. Güvenlik kamerasına, aracın gece yarısı 2.34’te Kardashian’ın kaldığı otelin önünden geçtiği ve 11 dakika sonra tekrar aynı yerden yavaşça ilerlediği görüntülerin yansıdığı iddia edildi. Ancak bu otomobilin soygun olayıyla bağlantısı olup olmadığı bilinmiyor.
  • 9

    Soyguncular bir mücevher düşürdü mü?

    Kim Kardashian’ın saldırıya uğradığı otelin dışında küçük bir kıymetli taş bulundu. Bu taşın DNA incelemesi için hayati bir kanıt olabileceği düşünülüyor.

    Mail Online’a konuşan bir kaynak, “Çalınan mücevherlerden bir parça binanın yakınında bulundu ve muhtemelen soyguncular düşürdü. Polis kanıtları toplarken hata yapmış olabilir çünkü çok aceleci davrandı” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız