Magazin turu (1 Mayıs 2017)

Cengiz Coşkun'dan Çağla Demir'e, Serdar Ortaç'dan Seda Bakan'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 01.05.2017 - 16:38

  • 1

    Sezonu erken açtılar


    Uzun süredir ekranlardan uzak olan Pınar Altuğ, bu yıl deniz sezonunu erken açtı. Oyuncu, eşi Yağmur Atacan, kızı Su ve bir grup arkadaşıyla beraber Bodrum'da Akvaryum Koyu'na tatile giderek güneşin ve denizin tadını çıkarmaya başladı.

  • 2

    Yeğenine hediye aldı

    Oyuncu Seda Bakan, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Yeğeni Alya için hediye almaya çıktığını söyleyen Bakan, “Özel bir gün olduğu için mi hediye bakıyorsunuz?” sorusuna “Yeğenim için her gün özel bir gün. Sık sık hediye alırım ona” cevabını verdi.

  • 3
    35 TL’lik bahşiş isyanı

    Cengiz Coşkun, 35’inci yaşını fasıllı partiyle kutladı. Ünlü oyuncunun Romanyalı sevgilisi Beatrice ile ev sahipliği yaptığı geceye, rol arkadaşı Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ve Metin Şentürk de katıldı. Grup, fasıl ekibinin şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Davetlileri sevgilisiyle birlikte yolcu ettikten sonra mekândan ayrılan Coşkun, “Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

    Misafirlerin yüzleri gülerken, altı kişilik fasıl ekibi ise büyük hayal kırıklığı yaşadı. Moralleri bozuk olan müzisyenler, “Tüm gece çaldık, 35 TL bahşiş aldık?” diyerek basın mensuplarına dert yandı.
  • 4

    Sor sonrası kahve molası


    Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün eşi Chloe Loughnan Ortaç'la birlikte akşam sporu sonrası İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. İstinyePark AVM'de kısa bir tur atan Serdar-Chloe Loughnan çifti, daha sonra bir restorana geçti ve hafif bir akşam yemeği sonrası kahve içip yorgunluk attı.

  • 5

    Kız kıza alışveriş

    'Kara Sevda' dizisinde rol alan Çağla Demir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Zorlu AVM'de yakın kız arkadaşları ile beraber alışverişe çıkan Çağla Demir, uzun süre mağazaları dolaşıp yaz sezonu ürünlerini inceledi. Alışverişin ardından kız arkadaşları ile beraber bir restorana oturan güzel oyuncu, burada keyifli bir akşam yemeği yedikten sonra kendi aracıyla AVM’den ayrıldı.

  • 6

    Trafik kontrolü 

    Oyuncu Berke Hürcan, önceki gece Etiler’de rutin trafik kontrolüne takıldı. Hürcan’ın yanındaki kadın arkadaşı başına öne doğru eğerek görüntülenmek istemedi. Evrak işlemlerini hızla yaptıran Hürcan, gaza basarak oradan uzaklaştı.

  • 7

    Liseli aşıklar


    Oyuncu Murat Yıldırım ile Faslı eşi Imane El Bani önceki gün Nişantaşı’nda liseli aşıklar gibi el ele sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Oyuncu Murat Yıldırım ile Faslı eşi Imane El Bani önceki gün Nişantaşı’nda liseli aşıklar gibi el ele sarmaş dolaş objektiflere takıldı. El Bani, yol boyunca eşinden gözlerini bir an olsun ayırmazken, Yıldırım’ın utangaç tavırları dikkat çekti.

  • 8

    Mutlu çift

    'Yalan Dünya' dizisiyle ünlenen Derya Garadaş ve geçtiğimiz yıl evlendiği meslektaşı Haki Biçici önceki akşam Nişantaşı Atiye Sokak’ta görüntülendi. El ele yürüyüş yapan çift sorulara ise sessiz kalmayı tercih etti. Sakallarını uzatan Haki Biçici ve eşiyle alışveriş sonrası akşam yürüyüşü yaptı

  • 9

    'Kıbrıs vatandaşı olurum'

    Ferhat Göçer önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi muhabirlerin karşısına çıkan Göçer, şık takım elbisesiyle göz doldurdu.

    Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu'yla iki yeni şarkıya imza attığını söyleyen şarkıcı, "Yaza damgamı vuracağım" dedi. Muhabirlerin "Kıbrıs'tan ev alacağınız söyleniyor. Ev alacak mısınız? Kıbrıs vatandaşı olmak ister misiniz?" sorusuna Göçer, "Vallahi öyle bir niyet var ev almak için. Arkadaşlar kafamıza girmeye çalışıyor. Vatandaşlık içinde teklif edilirse tabii ki isterim. Orası da bizim cumhuriyetimiz" yanıtını verdi.

  • 10

    Ailece pazar gezmesi


    Oyuncu Emine Ün, önceki gün eşi Tolga Karakaş ve kızı Duru ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Emine Ün, eşi ve kızıyla beraber ilk olarak İstanbul Morini’de pazar kahvaltısı yaptı. Kahvaltı sonrası ailece güneşli havanın tadını çıkartan Emine Ün ve ailesi, meydan katında hem yürüyüş yaptı hem de mağazaları dolaştı.  Keyifli ve eğleneceli geçen günün sonunda güzel oyuncu, eşi ve kızıyla beraber AVM’den ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız