Magazin Turu (17 Aralık 2017)

Oğuzhan Özyakup'tan Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çiftine hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 17.12.2017 - 14:35

  • 1

    100 ÇEYREK

    Beşiktaş’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, önceki gün ablası Şermin Özyakup’la Bebek’teydi.

    Ablasıyla kahvaltı yapan 25 yaşındaki ünlü futbolcu, yanına gelen milli piyango satıcısından 100 adet çeyrek bilet satın alarak bin 500 TL ödedi.
  • 2

    BAŞ BAŞA KAHVALTI

    Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, önceki gün Yeniköy’de görüntülendi.

    Baş başa kahvaltı yapan çift, yaklaşık bir saat mekanda kaldı. İki oyuncu, çıkışta yöneltilen soruları “Sonra konuşalım” diyerek yanıtsız bıraktı.

  • 3

    "O EVDE BENİM ÇOCUKLARIM VAR"

    Emina Sandal, Mustafa Sandal’la boşanma kararı aldıkları haberlerinin ardından ilk kez önceki gün Etiler’deki bir AVM’de görüntülendi.

    Alışveriş yapan Sandal, ayrılıkla ilgili soru sorulmasına tepki gösterdi.

    “Bana artık soru sormayın, Mustafa Bey açıklamasını yapmış. Ne yazıldıysa o” diyen Sırp şarkıcı, ısrarlı sorular üzerine “Sizin ne burcu olduğunuzu bilmiyorum ama çok ısrarcısınız. Ben de Oğlak burcuyum, inatçıyımdır” diye konuştu.

    Ardından cep telefonu çalan Emina Sandal’ın İngilizce yaptığı konuşma sırasında “O evde benim çocuklarım var” dediği duyuldu.
  • 4

    KIZINI VALİZ ÜZERİNDE TAŞIDI

    Mahsun Kırmızıgül, dün sabah saatlerinde film görüşmesi için Amerika’nın Los Angeles şehrine gitti.

    Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen oyuncu ve yönetmen, 1.5 yaşındaki kızını eğlendirmek için valize bindirdi.

    Pasaport kontrolü sırasında ise Kırmızıgül, kızını öpüp güldürmeye çalıştı. Eşi Ece Binay’sız giden Kırmızıgül, “Bir süre proje görüşmesi için orada olacağım” dedi.

  • 5

    ‘HARİKA DÖNÜŞLER ALIYORUM’

    Çağla Şıkel, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

    YouTube kanalının gayet iyi gittiğini de söyleyen Şıkel, “Harika geri dönüşler alıyorum. Bazen çok yoruluyorum ama, gelen güzel yorumlar sonrasında yorgunluğumdan eser kalmıyor” açıklamasında bulundu.
  • 6

    ÜNLÜLERİN YILDIZ SAVAŞI

    Hatice Aslan, Cansel Elçin, Dolunay Soysert gibi ünlü isimler önceki gün vizyona giren ‘Star Wars: The Last Jedi’nin 3 boyutlu gösterimine katıldı.

    Akmerkez CinemaPink’te gerçekleşen gösterimde Hatice Aslan ile Şansım Adalı kameralara gülümseyerek böyle poz verdi.
  • 7

    ‘CANSU DERE’YLE GÖRÜŞMEM’

    Ahu Yağtu, önceki akşam Arnavutköy'deki bir mağazanın açılışına katıldı.

    Açılış öncesi kameraların karşısına geçen Yağtu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şu sıralar açtığı Youtube kanalıyla ilgilendiğini belirten Yağtu, 2017 yılının kendisi için güzel geçtiğini, yeni yıldan sağlık ve mutluluk dilediğini söyledi. Yağtu son olarak "Eski eşinizin (Cem Yılmaz) eski sevgilisi olan Cansu Dere ile görüşür müsünüz?" sorusuna "Hayır. Neden görüşeyim?" yanıtını verdi.
  • 8

    DİZİ İÇİN YENİ İMAJ

    Pelin Öztekin, başrollerini Nebahat Çehre, Pamir Pekin, Ece Çeşmioğlu ve Aslı Tandoğan’la paylaşacağı ‘Yuvamdaki Düşman’ dizisi için imajını değiştirdi.

    Ünlü oyuncu, elindeki senaryoyla Nişantaşı’nda City’s’de görüntülendi.

    Saçını uzatıp, rengini koyulaştırmasına Öztekin, “Canlandıracağım karakter için böyle bir değişim gerekliydi. Seyircinin, karşısına yine hiç ummadıkları bir rolle çıkacağım. Önümüzde hafta sete başlıyoruz ve çok heyecanlıyım. İnşallah ocak ayında ekranda olacağız. Altı aydır tatil yapıyordum, şimdi çalışma vakti” dedi.
  • 9

    ANNE-OĞUL YEMEK KEYFİ

    Okan Yalabık, annesiyle İstinye Park’taydı. Alışveriş yapan anne-oğul, daha sonra yemek yedi.

    ‘Vatanım Sensin’ dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak’la ilgili konuşan oyuncu, “Muhteşem bir film çekti. Hakan Günday’ın ‘Daha’ isimli romanının uyarlamasını yaptı. Yurtdışından birçok ödülle döndü. Şiddetle tavsiye ediyorum” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız