Magazin ve sanat turu (30 Ocak 2019)

30 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 30.01.2019 - 17:14

  • 1

    AYŞEN GRUDA'NIN KIZINDAN PERRAN KUTMAN ELEŞTİRİLERİNE YANIT

    Ayşen Gruda'nın cenazesine rol arkadaşı ve yakın dostu Perran Kutman'ın katılmaması sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu. Bu eleştirilere 74 yaşında hayatını kaybeden sanatçının kızı Elvan Gruda, "Perran Ablam canımız bizim. Gelemedi çabaladı da, gönlü yandı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    45 YAŞINDA 45 FOTOĞRAFLA CHRISTIAN BALE

    ABD'li aktör Christian Bale bugün 45. yaşını kutluyor... İşte canlandırdığı karakterler için kısa sürede aldığı hatta verdiği kilolarlar inanılmaz bir kariyere imza atan, Batman / Bruce Wayne ile dünya çapında üne kavuşan Christian Bale'i anlatan 45 fotoğraf...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ARDA TURAN VE BERKAY ŞAHİN DAVASINA ERTELEME

    Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin ilk duruşma başladı. Duruşmada Turan'ın avukatları duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulundu. Mahkeme Turan'ın talebini reddetti. Duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti. Turan mahkemede, "Dışarıda Berkay'ın korumalarına Arda'ya, ‘sıkın' dediğini duydum" derken Berkay ise "Arda, ‘Ben Bayrampaşalıyım bana bir şey olmaz’ ifadeleriyle hastaneye geldi. Mermi silahın ağzındaydı…" ifadelerini kullandı. Dava 19 Haziran 2019'a ertelendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    MAHKEMEDE "AYLIK GELİRİM BİN LİRA" DİYEN BERKAY'DAN AÇIKLAMA

    Arda Turan'la olan duruşmasında gelir beyanını bin lira olarak ifade eden Berkay, "Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır" dedi. İkinci bir açıklama daha yapan şarkıcı, "Mahkeme salonunda 'kinaye' olarak söylenmiş bir söz" ifadesini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    REYNMEN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

    Reynmen lakabıyla tanınan ve Acun Ilıcalı'dan gelen Survivor teklifini reddeden Yusuf Aktaş, şu sıralar YouTube'da kırdığı rekorla gündemde. İşte Reynmen hakkında detaylar, fotoğraflar ve bilgiler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ (ATLETICO MADRID'E TRANSFER)

    İspanyol futbolcu Alvaro Morata, Atletico Madrid'e transferini çocukluk fotoğrafını paylaşarak kutladı. Morata, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    TÜRK YÖNETMENLER BERLİN'DE ALTIN AYI İÇİN YARIŞACAK

    69. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) Altın Ayı için yarışan 17 film arasında Emin Alper'in Kız kardeşler ve Fatih Akın'ın Altın Eldiven filmleri de yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    MEGHAN MARKLE KULAĞINDA SERVET TAŞIYOR

    Geçtiğimiz mayıs ayında Prens Harry ile evlenen Meghan Markle’ın taktığı küpenin değerinin 3.5 milyon TL olduğu iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    SÜTYENİN BİLİNEN TARİHİ DEĞİŞTİ (500 YILLIK KEŞİF)

    Avusturya'da bir şatonun mahzeninde 500 yıllık sütyen keşfedildi. Böylece bir yüzyıl olduğuna inanılan sütyenin tarihi de değişmiş oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ÜNLÜ MODEL TÜRK SEVGİLİSİNİ İLAN ETTİ

    Dünyaca ünlü model Jessica Michel Serfaty, Türk iş insanı Kaan Günay ile birlikteliğe yelken açtı. İkilinin bir süredir beraber olduğu ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    PAPARAZZİ GIGI HADID'E DAVA AÇTI

    Gigi Hadid'e, bir paparazzinin çektiği kendi fotoğrafını izinsiz şekilde sosyal medyada yayınladığı için dava açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    CEM ÖZER'DEN SİNAN ÇETİN'E: PSİKOLOJİK SUÇLULUK HİSSETTİRİR

    Sinan Çetin'in, "Cem Özer filmde devam etmeyecek. Sözleşmeyi biz fesih ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz" açıklamasının ardından Cem Özer'den yanıt geldi. Özer, "Sinan’ın çalışma şartlarını herkes bilir sürekli ‘çabuk, çabuk’ deyip ortada dolaşır. İnsanda bir psikolojik suçluluk hissettirir. Ben sonuna kadar hakkımı savunacağım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    NEW YORK METROSUNDA BİR MİLYARDER

    Ünlü isimler de toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. Son olarak Hilton otelleri varislerinden Nicky Hilton, New York metrosunda görüntülendi. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen yerli ve yabancı ünlü isimlerden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    CAPTAIN MARVEL'DAN YENİ KARELER

    Marvel Sinematik Evreni’nin heyecanla beklenen yeni filmi Captain Marvel'dan yeni fotoğraflar yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    SİNEMA BİLETİ İLE BAŞKA ÜRÜNÜN SATIŞI BİRLEŞTİRİLEMEYECEK

    Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    KENDALL JENNER ELMALI ŞEKER YİYEREK MAÇ İZLEDİ

    endall Jenner bir kez daha, eski sevgilisiyle yeniden birlikte olduğunu kanıtlayacak şekilde NBA maçında seyirci oldu. Maç esnasında ünlü modelin elma şekeri yemesi dikkat çekti. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    EFSANELER SUPER BOWL REKLAMINDA BULUŞTU

    2019 Super Bowl için hazırlanan reklamda Sex and The City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie Bradshaw ve Jeff Bridges’ın The Big Lebowski’deki sevilen karakteri The Dude karakterleri bir araya geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    THOR'UN KAHRAMANI BU FOTOĞRAFLA ALAY KONUSU OLDU

    Ryan Reynolds, Chris Hemsworth’ün tatil fotoğrafını alaya alınca Hemsworth’ten cevap gecikmedi. İkilinin şakalaşması, sosyal medyaya damga vurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    NAOMI CAMPBELL İLE LIAM PAYNE AŞKI

    Ünlü model Naomi Campbell’in kendisinden 23 yaş küçük şarkıcı Liam Payne ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    KIM KARDASHIAN’DAN KIZINA ÖZEL PARTİ

    Kim Kardashian, üçüncü çocuğu Chicago’nun bir yaşına girişini, verdiği özel konseptli partiyle kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    CHUCKY DİZİ OLUYOR

    Seri katil Charles Lee Ray’in ruhu tarafından ele geçirilen oyuncak bebek Chucky’nin maceralarını anlatan film, ekrana uyarlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    KABARE ŞARKICISI UTE LEMPER İSTANBUL'DA

    ünümüzün en önemli kabare şarkıcılarından Ute Lemper, 9 Şubat'ta “Marlene ile Randevu” gösterisi ile Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    SALVADOR DALİ ÖLÜMÜNDEN 30 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

    Sanat dünyasının egzantrik dahisi, sürrealizmin babası Salvador Dali, teknoloji sayesinde ölümünden 30 yıl sonra geri döndü. ABD'de bulunan Dali Müzesi'ni ziyaret edenler Salvador Dali ile tanışma şansına erişecek. Yapay zeka ile donatılmış hologramı aslından ayırt etmek neredeyse imkansız

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    NAZLI ERAY’DAN YENİ KİTAP: YILDIZLAR MEKTUP YAZAR

    Fantastik edebiyatın kraliçesi Nazlı Eray şaşırtıcı, düşlerle yüklü, gerçeğin içinde ve fantezinin doruklarında bir roman yazdı: Yıldızlar Mektup Yazar.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    KİBARLIK BUDALASI İKÜ SAHNESİNDE

    Ünlü oyuncu Haldun Dormen’in başrolünü üstlendiği Kibarlık Budalası oyunu İKÜ sahnesinde izleyicisiyle buluşacak. Başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası, 21 Şubat Perşembe günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde seyircisiyle bir araya gelecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    KRAL TV'DE YEPYENİ BİR ÇAĞ BAŞLIYOR

    Türkiye’nin müzik kanalı Kral TV, 1 Şubat tarihinden itibaren sadece dijital platformlarda yer alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    'MAVİ MEDRESE' AÇILIŞA HAZIR

    Adını üzerindeki gök mavisi renkteki çinilerden alan, "Mavi Medrese" olarak da anılan Sivas'taki 748 yıllık Gök Medrese, restorasyon çalışmalarının ardından açılışa hazır hale getirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız