Survivor kim elendi? Survivor'da kimler diskalifiye oldu? - 18 Şubat 2020 eleme ayrıntıları

Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'ın dün yayınlanan son bölümünde eleme konseyi yapıldı. Fatma Günaydın'ın eleme adayı gösterilmesinin ardından en çok SMS oyunu alan Ceyhun; Makbule'yi, Cemal Can ise Evrim Keklik'i aday gösterdi. En az oyu alan Makbule, Survivor tarihinde en erken elenen isim oldu. Acun Ilıcalı, Ünlüler Takımı'ndan Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner’in Survivor'a devam edemeyeceğini yerlerine 2 yeni ismin geleceğini açıkladı.  İşte, 18 Şubat 2020 Survivor son bölümünde yaşananlar...

Haberler 19.02.2020 - 11:17

  • 1

    Survivor'ın dün yayınlanan 3. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler zıpkın ödülü için yarıştı. Heyecanın tavan yaptığı yarışmada yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Kazanan takım ise Gönüllüler oldu.

  • 2
    Acun Ilıcalı, Ünlüler Takımı'na kötü haberi ada konseyinde verdi. Uğur Pektaş ve Şaziye İvegün'ün gerçirdikleri sakatlık sonucunda yarışmaya devam edemeyeceklerini açıkladı. Ayrıca Ilıcalı, Uğur ve Şaziye'nin yerine yedek yarışmacıların iki gün içerisinde Survivor adasında olacağını söyledi.
  • 3

    Ada konseyinde seyircilerin oylarıyla Ceyhun ve Cemal Can, eleme adaylarını belirlemek için seçildi. Ceyhun, eleme adayı olarak Makbule ismini söylerken, Cemal Can ise Evrim Keklik’i eleme adayı olarak belirledi. İlk konseydi ismi belirlenen Fatma ile Makbule ve Evrim arasında SMS oylaması yapıldı. En düşük oyu alan Makbule Survivor tarihinİn en erken elenen ismi oldu. 

  • 4

    SURVOVOR MAKBULE GÜNAYDIN KİMDİR?

    Güçlü bir yapıya sahip olan Makbule Günaydın kendisini şu şekilde tanımlıyor:

    Makbule Günaydın, Temmuz 1992 doğumluyum. Aslan burcuyum. İstanbul’da doğdum. Sonrasında ilkokula devam ederken Kırıkkale’ye taşındık. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapıyordum. Lisede Anadolu Lisesi kazandım ve başarıyla sayısal bölümünü bitirdim. Lise hayatım boyunca 4 sene basketbol oynadım. Okulun en gözde ve çalışkan öğrencilerinden biri oldum hep. Zorlu şartlarda geçti öğrencilik yıllarım ama yılmadan çalışınca insan başarıya mutlaka ulaşıyor. Üniversitede Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünü kazandım. Ebelik bölümüne, bölümün aldığı puanın çok üzerinde bir puanla yerleştim. Seçimimdeki tek etken annemdi. Benden önceki 4 doğumunu kendi başına yapmak zorunda kalmış ve ilk hastanede doğan çocuğu ben olmuşum. Üniversitede okulun bayan hentbol takımında oynadım. Nöbetler, antrenmanlar, dersler, günlük çalıştığım figüranlık, palyaçoluk, komilik gibi harçlığımı kazandığım işler döngüsünde yoğun bir üniversite hayatı geçirdim.

    Üniversiteden mezun olduğum sene KPSS sınavına girip İstanbul’a atandım. Atanır atanmaz hem görevime başladım hemde tekrar spor yapmaya. Fitness, pilates yaptım bireysel olarak. Spor yaparken gittiğim salonda spor eğitmeni olan eşimle tanıştım yaklaşık 2 yıllık birlikteliğin ardından 14 ay önce evlendim. Son 2 yıldır sabah 8 akşam 5 ebelik yapıyorum. Akşam 5'ten 9'a kadar ve Cumartesi günleri pilates eğitmenliği yapıyorum. Hayatım yoğun bir tempoda geçiyor fakat bundan şikayetçi değilim. Enerjim varken enerjimi doğru şekilde kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de bütün enerjimi Survivor’ı kazanmaya adayacağım.

  • 5
    SURVİVOR UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

    Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

    2005 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi. 

    Hac organizasyonu yapan şirketi olan Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur.
  • 6

    SURVIVOR ŞAZİYE İVEGİN ÜNER KİMDİR?

    Şaziye İvegin Üner, 8 Şubat 1982 yılında Adana'da doğmuştur. Türk milli kadın basketbolcudur. Kısa forvet pozisyonunda görev almaktadır.

    Eski bir basketbolcunun kızı olan Şaziye, 7. sınıfta iki kız kardeşi ile birlikte basketbola başladı. Üç kız kardeş Adana kulübü BOTAŞ'ta 2 kez Türkiye Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon oldular. 22 yaşında takımının kaptanlığını üstlenerek ülkedeki en genç kaptan olan kadın basketbolcu oldu. Botaşspor'da geçirdiği 10 başarılı yılın ardından, 7 Mayıs 2004'te Fenerbahçe'ye transfer oldu.

    2007-08 sezonu için Montigarda Basket ile anlaştı ve bir sezonu burada geçirdi. Ertesi sezon tekrar KBL'ye döndü ve bu kez Beşiktaş Cola Turka ile sözleşme imzaladı. Daha sonra Rus temsilcisi Spartak Moskova'ya transfer oldu. Bir süre burada oynadıktan sonra tekrar Türkiye'ye döndü ve bu kez Galatasaray ile anlaştı. 2009-10 sezonunda Mersin BŞB ile sözleşme imzaladı ve bir sezonu burada geçirdi. Ardından ertesi sezon eski takımı Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2011-12 sezonu başında ses getiren bir transfere imza atarak Galatasaray Medical Park ile anlaştı.

    MİLLİ TAKIM KARİYERİ

    Şaziye, sayısız kez giydiği milli takım formasıyla ülkesinin basketbol takımının başarılarına katkı sağladı. İvegin, Almeria, İspanya'da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan milli takım kadrosunda yer aldı. Milli takımın Avrupa 2. olduğu EuroBasket Kadınlar 2011'de de katkı sağladı. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye kadın milli basketbol takımı kadrosunda yer aldı ve takımın 5. olmasına katkıda bulundu.

    İşte Survivor'ın ilk iki bölümünde yaşananlar

  • 7

    SURVIVOR'DA PAZARTESİ

    Survivor Ünlüler-Gönüllüler  takımları ödül oyunundahaftalık erzak ödülü için mücadele etti. Yapılan yarışın ardından Gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu. Gönüllüler takımı böylece kişi başı 3 adet yumurta kazandı.

  • 8
    Erzak ödülünün ardından takımlar günlük yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi yine gönüllüler takımı kazandı ve nohut-pilav ödülünün tadını çıkardı.
  • 9
    Gecenin en dikkat çeken olayı ise Survivor Ceyhun'un yarışı kazanarak zaferini vefat eden kızına armağan etmesi oldu. Ceyhun, yarış sonrası oyun alanına kalp yaparak kızının adını yazdı. Yaşanan bu anlar yarışmacıların ve izleyenlerin duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

  • 10

    SURVIVOR İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    Survivor'ın ilk bölümü pazar günü büyük bir heyecanla başladı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen Survivor 2020'de takımlar dokunulmazlık ve ödül oyunu için yarıştılar. Ünlüler kadrosunda bulunan oyuncu Uğur Pektaş, dokunulmazlık oyunu sırasında sakatlandı. Yarışmacı daha sonra sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Günün sakatlanan bir diğer ismi ise Sercan Yıldırım oldu. Bacağına dikiş atılan eski futbolcu yarışmalarda yer aldı. 

    Ünlüler ve gönüllüler takımlarında kimler var? (Yarışmacı detayları) 

  • 11

    Baraka ödülü için karşı karşıya gelen takımlardan kazanan ünlüler oldu. Ünlüler takımı ip, çivi ve çekiç ödüllerini adaya götürmeye hak kazandı. 

    Ünlüler ve gönüllüler takımlarında kimler var? (Yarışmacı detayları) 

  • 12

    Survivor yarışmasının bu sezonki ilk dokunulmazlık oyunu daha ilk bölümde gerçekleşti.  Ünlüler Gönüllüler arasındaki mücadelede 9-9 tamamlanan parkur oyunlarının ardından bayrak yarışına kaldı. Yapılan son oyunda ise Sercan Yıldırım ve Elif Yıldırım Gören ikilisi  Meryem ve Ardahan'ı yenerek dokunulmazlık sembolünü Ünlüler Takımı'na kazandırmayı başardı. 

    Ünlüler ve gönüllüler takımlarında kimler var? (Yarışmacı detayları) 

  • 13

    PERFORMANS LİGİ NEDİR? 

    Survivor'ın yeni sezonunda Performans Ligi uygulamasına geçileceğini söyleyen Ilıcalı, yeni kuralın nasıl uygulanacağını şöyle anlattı. 

    Survivor'da bu yıl haftalık puanlama sistemi getirildi. Bu kurala göre yarışmacının katılacağı her oyun 1 puan, kazandığı bire bir mücadele 2 puan, kazanılan her takım oyunu da 1 puan olacak. Mağlubiyetler için de kaybedilen her bire bir oyun eksi 2 puan, takım oyunu ise eksi 1 puan olarak hanelere yazılacak. Pazar akşamları açıklanacak bu puan tablosu neticesinde, haftanın şampiyonluğu için her takımdan ikişer oyuncu yarışacak. Survivor izleyicilerinin de bu puanlama konusunda tahminde bulunacağını söyleyen Ilıcalı, hem yarışmacılar hem de seyirciler için sürpriz ödülleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız