Survivor'da kim elendi? (19 Mayıs ayrıntıları)

Survivor'da dün akşam iletişim ödülü için kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya çekişme sonrası konseyde SMS birincisi olan isimler birer kişinin daha adını verdi. 6 kişinin elemeye çıktığı Survivor'da bir kişi adaya veda etti. Survivor'dan kim gitti? İşte, Survivor 19 Mayıs'ta yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

Haberler 20.05.2020 - 07:32 Son Güncelleme : 20.05.2020 - 07:58

  • 1

    SALI GÜNÜ YAŞANANLAR

    İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

    Survivor'da bu yıl yeni yapılan bir düzenleme ile eleme adayı olan bir isim belirlendikten sonra dokunulmazlığı kaybeden takım SMS oylamasına çıkıyor. SMS oylamasında en yüksek puanı alan iki isim eleme adayı olacak iki isim daha açıklıyor. Açıklamanın ardından potaya giren üç isimden biri Survivor'a veda ediyor. Peki Survivor 19 Mayıs'ta adaya kim veda etti? 

    Survivor'da eleme öncesi iletişim oyunu oldukça çekişmeli geçti. Yarışmayı Gönüllüler takımı 10-4 skoruyla kazanmayı başardı.

  • 2

    SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

    Survivor'da bu hafta ilk eleme adayları Ünlüler takımında oldu ve bu isimler Aycan ile Mert Öcal oldu. Aycan ve Mert'in ardından ise bu kez Gönüllüler takımından bir eleme adayı çıktı ve bu isim de Yasin oldu. Eleme gecesinde ise Ünlüler takımında Elif, Gönüllüler takımında Barış eleme adayı oldu. Ünlüler takımında Elif, Sercan'ı aday gösterirken Gönüllüler takımında ise Barış, Cemal Can'ı aday gösterdi. Böylelikle adaylar Mert, Aycan, Sercan, Yasin ve Cemal Can oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Mert Öcal oldu. Mert, elenmesinin ardından "Benim için erken bir veda oldu. Eğer burada 3 ay boyunca bir hatam olduysa kırdığım arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim hepsinin hakkında hayırlısı olsun" dedi.

  • 3

    PAZARTESİ GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor 2020'nin 18 Mayıs'ta ekrana gelen bölümünde ödül oyunu kıran kırana geçti. Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler zipline, helikopter, havuz partisi, malikane ve Oppo Reno 3 ödülleri için yarıştı. Peki Survivor 18 Mayıs ödül oyununu hangi takım kazandı?

  • 4

    Survivor' 80. bölümde büyük ödül için Ünlüler ve Gönüllüler takımları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Bayrak yarışına kalan oyunda kazanan taraf 10-9 Ünlüler takımı oldu.

    Ünlüler takımı zipline, helikopter, havuz partisi, malikane ve Oppo Reno 3 kazandı.

  • 5
    Ödül oyununu kazanan Ünlüler, birlikte böyle poz verdi.
  • 6

    PAZAR GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor'da takımlar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

    Ünlüler takımı oyunu 10-3 farkla kazandı. Gönllüler takımı ada konseyinde adı en çok yazılan Yasin haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

    Ayrıca Acun Ilıcalı birleşmenin bu hafta yapılacağını açıkladı.

    Ilıcalı ayrıca gönüllü ya da ünlü takımı fark etmeksizin 3 yarışmacıya düşerse herkes bireysele dönerek mücadele edileceğini ifade etti.

  • 7
    Survivor 2020'nin 16 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 78. bölümünde, dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Köfte-piyaz-pilav-şekerpare-kola ve dokunulmazlık oyununu 10'a 4 gönüllüler takımı kazandı.

    Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Mert ve Aycan aynı oyu alarak eleme adayı oldu.
  • 8

    SURVİVOR ÖDÜL OYUNU AVANTAJINI KİM KAZANDI?

    Survivor'un 15 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 77. bölümünde ödül oyunu öncesi avantaj heyecanı yaşandı. Oyundan öncesinde ise iki takım, seçim avantajı için bayrak yarışına çıktı. Ünlüler ve Gönüllülerden dörder yarışmacı avantaj oyununda yarışmacı seçme hakkını kazanmak için mücadele verdi.  Oyunun sonunda Survivor ödül oyunu avantajını kazanan takım Ünlüler oldu.

  • 9

    SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Bayrak yarışında avantajı yakalayarak ödül oyununa güçlü başlayan ünlüler takımı, oyunu kazanmak için sıkı mücadeleye girişti. Villada çikolata ödülünün verildiği oyunda, Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında gerginlik yaşandı. Gönüllüler takımı Ünlüler takımının sayısına itiraz etti. Mert'in itirazı ile oyun alanı bir anda takımlar arası tartışmaya sahne oldu.

    Heyecanlı oyunun sonunda Survivor ödül oyununu kazanan takım 10'a 5 skorla Ünlüler takımı oldu.

  • 10

    PERŞEMBE GÜNÜ YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA BASKETBOL MAÇI

    Survivor 14 Mayıs’ta basketbol maçı heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, İrem Kanan ile Doğu'dan oluşan Acun Medya, Barış, Ardahan, Berkan ve Yasin'den oluşan Survivor 2020 takımına karşı mücadele etti. Büyük rekabete sahne olan ve çetin mücadele sonrası Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler Basketbol Oyunu'nu hangi takım kazandı?

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Survivor'da bu akşam ödül oyununda Gönüllüler takımı ile Acun Medya basketbol oyununda karşı karşıya geldi ve oldukça zorlu anlar yaşadı. Büyük heyecana sahne olan oyunda oyuncular, kıyasıya rekabet etti ancak zorlu mücadelede kazanan çıkmadı ve 19-19 berabere bitti.

  • 11

    ANLAT BAKALIM'I HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı Anlat Bakalım oyunu oynadı ve müthiş bir ödülle sınandılar. En çok bilen ve yarışmayı kazanan takım çekirdek ve film keyfi yaşayacaktı. İki takım yarışmacıları da son ana kadar kafa kafaya mücadele etti. Ünlüler takımı bir adım önde yarışmayı tamamladı ve güzel bir ödülün sahibi oldu.

  • 12

    ÇARŞAMBA GÜNÜ YAŞANANLAR

    Survivor'da finale doğru rekabet arttı, heyecan dozu yükseldi. 13 Mayıs Survivor yeni bölümünde sembol ödül oyunu ve takım oyunu heyecanı yaşandı. Ersin'in gitmesiyle Ünlüler güç kaybetse de mücadeleyi bırakmadı. Sakatlığı nedeniyle Survivor 2020'den ayrılan Ersin Korkut'u yarışmacı arkadaşları gözyaşları ile uğurlamıştı ve yeni ödülle moral kazanmak istiyordu.

  • 13

    Survivor Ünlüler Gönüllüler 13 Mayıs Çarşamba akşamı ödül oyunu ile ekranlara geldi. Survivor'un yeni bölümünde hem erkeklerde hem de kadınlar arasında bireysel sembol oyunu oynandı. Oyun sonunda ise bazı isimler bireysel sembolü aldı. İlk kez oynanan takım oyununda ise Survivor Ardahan ile Sercan'ın rekabeti dikkat çekti. 

  • 14

    SURVİVOR BİREYSEL SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

    Survivor'da Ersin'in gitmesiyle Ünlüler takımında güç kaybı olup olmayacağı beklenirken, sembol oyununda her iki takım yarışmacıları da iyi mücadele verdi. Hem erkeklerde hem de kadınlar arasında oynanan bireysel sembol oyununda yarışmacılar kendilerini gösterme fırsatı buldu.

  • 15

    Oynanan oyun sonunda bireysel sembolü erkeklerde Yasin, kadınlarda ise Evrim kazandı.

  • 16
    İşte Survivor'un önceki bölümlerinden bazı kareler...
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız