Ünlü isimlerden Doğan Cüceloğlu paylaşımları

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Akatlar'da yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Doğan Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucu hayata veda ettiği belirtildi. 83 yaşındaki Cüceloğlu'nun ölümü nedeniyle soruşturma başlatıldı. Cüceloğlu'nun vefatı ünlüleri de yasa boğdu. Pek çok isim üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

Haberler 17.02.2021 - 07:15

  • 1
    İlber Ortaylı

    Bugün Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Ömrünü insanların iyiliğine adamış bir hayat. Tüm sevenlerinin başı sağolsun. Kitaplarıyla, videolarıyla aramızda yaşamaya devam edecek...


  • 2

    Gonca Vuslateri

    Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun. ‘İçimizdeki Çocuk’ların sesini kaybettik. Hepimizin sessizliğini bozan bir cesur yürekti kitabınız. Uykuları kaçıran aile ortamlarında bir küçük beyaz mum olmuştu cümleleriniz. Hiç unutulmayacaktır yoldaşlığınız..

    İyi ki dokundunuz hayatlarımıza.

  • 3

    Reynmen

    Daha dün konuşmuştuk... Bana ve beni kendisiyle tanıştıran arkadaşımın eşine imzalı kitabını gönderecekti. O kadar üzüldüm ki... Çok yakın zamanda tanışmıştık. Bugün dünyanın en naif, en ince insanına veda ettik. Mekanın cennet olsun. 

  • 4

    Ceyda Düvenci

    İçim yangın... bir anneannemde bir dayımda böyle yandı... ahh

  • 5

    Çağla Şıkel

    Daha bu sabah sesiniz kulağımdaydı.Günümü aydınlatmıştı öğütleriniz. O kadar sever sayardım ,benim için o kadar kıymetliydi o kadar başkaydı ve onu o kadar çok severdim ki kendisi bilirdi niye onu bu kadar çok sevdiğimi. Sizi çok özleyeceğiz hocam çok üzgünüm.

  • 6
    Çağla Şıkel

    Hep böyleydik sizinle hocam...Elimde mendilim gözümde yaşlar...

  • 7

    Armağan Çağlayan

    Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, kitaplarını severek okuduğum psikolog bilim insanı. Öğrendiklerim için minnettarım hocam.Yattığınız yer nur olsun.

  • 8

    Doğa Rutkay Kamal


    Canım hocam. Kıymetli hocam. Sizinle ne güzel ne önemli konular için buluşmuştuk 'Masa' programımda. Sizi ilk davet ettiğimde bir daha hiç ara vermeden görüşeceğimizi biliyordum. Doğrusu sizin gibi değerli biri az bulunurdu. Son kitabınızı içindeki yazıyla gönderdiğiniz ve sevincinizi benimle paylaştığınız için sonsuz mutluyum. Sizi kaybetmek büyük bir acı şimdi kalbimde... Cennet mekanınızda huzurla uyuyun.

  • 9

    Gülben Ergen

    Benim değerli büyüğüm, hocam, yolum, dostum, ağabeyim, ışığım benim... Sesi kulağımda, öğütleri hep başucumda kalacak... Ailesine, okurlarına sabır dilerim... Başımız sağ olsun.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız