İlk adım Fenerbahçe'den

Kadınlar Euroleague Çeyrek Final serisinde Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 58-56 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.

Haberler Ntvspor 03.03.2015 - 23:21

Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague Çeyrek Final serisi ilk maçında Galatasaray Odeabank’ı konuk etti. Salondan 58-56'lık skorla galip ayrılan Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi karşısında seride 1-0 öne geçti.

Bu maçın rövanşı 6 Mart Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Seride 2 galibiyete ulaşan takım Final-Four şansı elde edecek.

Maça etkili başlayan Fenerbahçe, ilk periyodu 18-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstün oyununu sürdüren Sarı-lacivertliler, soyunma odasına 34-23'lük üstünlükle gitti.

İkinci yarıda ise rüzgar tersine döndü. Bu kez Galatasaray, hem savunmada hem de hücumda Fenerbahçe'ye ciddi bir üstünlük sağladı. Maçın son çeyreğine girilirken, Fenerbahçe 45-40 üstündü.

Son çeyrek nefes kesti... Bitime 2.50 kala Galatasaray Odeabank, skoru 53-53'e getirdi. Ancak maç sonunda daha az hata yapan Fenerbahçe, salondan 58-56'lık skorla galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız