Sevilla revire döndü

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'da sakatlıkları nedeniyle kaleci Beto 2 ay, Mbia 3 hafta, Aspas ve Coke birer ay sahalardan uzak kalacak.

Haberler Anadolu Ajansı 10.02.2015 - 16:20

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Real Madrid maçında omzu çıkan kaleci Beto 2 ay, Getafe mücadelesinde dizinden sakatlanan Stephane Mbia 3 hafta, Iago Aspas ve Coke ise birer ay forma giyemeyecek.

Portekizli kaleci Beto, bu sezon 24 maçta giydiği Sevilla formasıyla 24 gol yedi. Orta sahada görev yapan Kamerunlu Mbia, 18 maçta 6 gol attı. Hücum hattında görev alan İspanyol Iago Aspas, 20 maçta 10 gollük katkı sağladı. Savunmanın sağında oynayan İspanyol futbolcu Coke ise 21 maçta 1 gol kaydetti.

Sevilla'da Kevin Gameiro, Jose Antonio Reyes, Sebastian Cristoforo, Fernando Navarro ve Benoit Tremoulinas'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız